IŞIK Dergisi / Temuz 2016 - Sayı : 1

Konu sahibi son olarak 785 gün önce görüldü
Her şeyden evvel emekleriniz için tebrik ederim ama sizlere faydası olması açısından yaptığınız işe eleştirisel yaklaşacağım ..

Dergi yazılarının bir çoğunu okumadım, bazılarına ise göz gezdirdim ..
Herkes elinden geleni yapmış eyvaALLAH lâkin koca bir yazının içinde nikler geçmeye başlayınca yazı inandırıcılığını ve cazibesini kaybediyor ..
Yani bir dergi çıkardığınızı iddia ediyorsanız bu dergiyi sahiplenmelisiniz .. SAHİPLENME- SAHİCİLİĞİ gerektirir .. Kendi isimlerinizi kullanın arkadaşlar .. Nikler filan gülünç geliyor okurken ..

İkincisi binbir zahmet ve iyi niyetle hazırladığını bu emeği sanki mezara gömer gibi gömmüşsünüz foruma .. Oysa sizin bir domain alıp bir site kurup kendinize ait bir linkle bunu yapmanız ve hatta bundan ticari kazanç da elde etmeniz gerekir .. Aksi takdirde burada okuduklarım bir dergi havasında değil sadece forumsal da ki bir köşe olmaktan öteye gitmez ..

Üçüncü olarak röportajlar kısmında kim kiminle röp yapıyor belli değil hatta bazı yazılarda yazı sahibi de belli olmuyor .. Kalkın üşenmeyin röp yapacağınız arkadaşla buluşun oturun söyleşinizi yapı9n bir iki de foto çekilin atın yazıya .. Böylesi çok daha cafcaflı ve motive edici olacaktır ..

Velhasılı daha iddialı bir hale getirmelisiniz derginizi ama pranganız foruma bağlı olduğu sürece bunu yapamazsınız ..
Tekrar tebrikler ..

Üstad teşekkür ederim...
Hedeflediğimiz şey o , ama başlangıç için böyle uygun gördük... İnşallah önümüzdeki süreçte daha özgün ve güzel şeyler ortaya koyacağız. Allah razı olsun üstad...

Güzel iş çıkarmışsınız arkadaşlar ellerinize, emeklerinize sağlık çok hoş gözüküyor her şey :)

Teşekkürler... Sizlerinde emeği ve çabası için ayrıca teşekkür ederim....
Eksiğiyle gediğiyle ilk i yayınlayalım dedik. Hatalarımızı görelim, diğer sayılarda inşallah daha düzgün bir çalışma yaparız diye karar kıldık... İnşallah hepimizin çabalarıyla daha iyi olacaktır. Önerileri ayrıca bekliyıruz. Eksik gördüğünüz tesbitleride ayrıca inşallah bildirirseniz onlarıda gideririz. :)

Sana da koruma tahsis etmek gerek :) eclipse öyle diyor :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Eksikleri konuşuruz kardeşim gözüme çarpanlar var çünkü.

Sağolsun:)

İkinci dergi bomba gibi geleceğini biliyorum, Ve katılamayıp işi olanlar bu sefer katkı sağlar die düşünüyorum..

Olaylardan sonra anca inceleyebildim çok başarılı buldum özellikle Jose Chilavert röportajlar harika olmuş Emeğine sağlık.

ben bunu yeni gördüm ya. bayağı eğlenceli olmuş. umarım devamı gelir.

artık bir dahaki sayısında bizle (forumsal ft) röportaj yapılır herhalde :D

Eksikleri konuşuruz kardeşim gözüme çarpanlar var çünkü.

Sağolsun:)

İkinci dergi bomba gibi geleceğini biliyorum, Ve katılamayıp işi olanlar bu sefer katkı sağlar die düşünüyorum..

Eksikleri konuşmanın tam zamanı
2. sayıya çalışmaya başlayacağız.
:) Eleştirilerini önemsiyorum

Eleştirilerinizi bekliyorum

İlk bulusmada,
kahvesini birazdan cok derin bir soru soracagının ön izlenimini yaratmak istercesine yavas hareketlerle yudumlayıp, ardından karşısındaki adama
"söylesene, ask kac kefen giyer?" sorusu yönelten kadından,
"Şimdi Abaris'ten komik capsler"e nasil bi anda evrildi konu.
Okuyordum öylesine. heveslenmiştim :emoji_disappointed_relieved:

Geri