Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsini okuyamadım suan ama okuyacağım. Okuduklarımı da sevdim emekleri geçenlere tesekkürler , eline sağlık Qasem abi.
Abaris e koruma verilmeli .p
Teşekkürler üstad desteklerinizi herdaim bekliyoruz inşeallah...Benim çıkardığım Forumsal Gazete olayının Edebi yönden çok daha iyi hali olmuş, görsellere gelecek olursak, daha iyi işler çıkacak. Bende destek vereceğim bundan sonra ^^ ellerine sağlık.
Teşekkürler üstad desteklerinizi herdaim bekliyoruz inşeallah...
Bilgi - İnanç - Eylem
Tamam inşallah... İkinci.sayı için kolları sıvamaya başla senSüper olmuş abi elinize sağlık ben farklı bir şekilde katkı sağlamam lazım bu tür tasarımları benden çok daha iyi yapanlar var karabiber heavenly ebruli vs onlar varken bana düşmezkarikatür tarzında birşeyler hazırlamaya çalışırım
Teşekkürler... Sizlerinde emeği ve çabası için ayrıca teşekkür ederim....Qasem Kardeşim Emeğine sağlık :sana:
Dergiye destek verenlerinde emeğine sağlık :cici:
Derginin tamamını okudum ,Dergi gzl olmuş,
İlk sayı olduğundan biraz eksikler var,2.sayı daha gzl olur bence![]()
entel maganda'nın hikayesi gerçek mi cidden :p
Çok hoş olmuş gerçekten zevkle okudum hepinizin emeğine sağlık :tatlı:
Eline sağlık üstad...Ben çok beğendim.Ama benim röportajım ve entel maganda haberim de farkı ortaya koymuş hani.
![]()
Öyle bir konu başlığı açtığı doğru ama hikaye tabii ki mizah amaçlı.![]()