Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dosta huzur, düşmana korku diyince de sen be… fjjfjfjKadını piyasadan sildim tabi huzurlu olur ortam... bilmiyor ki beni Cafer yetiştirdi. hirsimla caferin taktikleri birleşince ayağımızı kimse kaydiramaz....
sumaklı soanlı lahmaçun yedim....hadi dertlen @SOULKER .p

hal, hatır sorma durumu cinsiyete göre değişmemeli ya.. biraz önce bir telefon görüşmesi üzerine şunu fark ettim, nadir de olsa denk geliyor, kimi insanlar cinsiyete göre hal hatır soruyor, daha bir kibarlaşıyor. beş saniye öncesine kadar benle konuşuyordu, hal hatır sormazken ne oldu ne değişti de o beş saniye içerisinde kadın sesini duyunca hal hatır sormaya başladın. sorsana bana da nasılsınız diye..
Ekli dosyayı görüntüle 130097

hal, hatır sorma durumu cinsiyete göre değişmemeli ya.. biraz önce bir telefon görüşmesi üzerine şunu fark ettim, nadir de olsa denk geliyor, kimi insanlar cinsiyete göre hal hatır soruyor, daha bir kibarlaşıyor. beş saniye öncesine kadar benle konuşuyordu, hal hatır sormazken ne oldu ne değişti de o beş saniye içerisinde kadın sesini duyunca hal hatır sormaya başladın. sorsana bana da nasılsınız diye..
Ekli dosyayı görüntüle 130097
biz bize kendi aramızda bana da çoğu zaman gereksiz geliyor da üçüncü kişilerden böyle yaklaşım gelince..bence hiç gerek yok ya ben hiçbir iş arkadaşımla konuşmuyorum günaydın yeterli. Nasılsın nasıl geçti günün falan aşırı gereksiz.
instagramdan takipleşiyorduk neredeyse herkesi sildim üzerine story engeli attım ne yaptığımı bilmesinler diye
bir sıkıntı yok ya bir süredir her şey yolunda sadece birkaç gündür sistem yok o yüzden saracak insan arıyorum bunun dışında anlatacak bir şeyim yok işyeri ile ilgili şimdilik...@Aze hanımcığım, dertlerini uyandığımda okumak istiyorum.. sayfayı kolayca bul diye etiket yaptım.
İşi gücü bıraktım, mutluyum.. sizlerin yazdıklarını okumak en büyük hobim.
ksjddhdsfj herkese bildirim gitmiş ağlıycamFarkındayım canım... Şimdi onlar düşünsün.
Ekli dosyayı görüntüle 130205
Telegram da trip yapıp silemiyor insan uygulamayı, çünkü pişman olup yükleme yapınca herkese bildirim gidiyor ahah.ksjddhdsfj herkese bildirim gitmiş ağlıycam
Ne iki gün izni ya... Cuma akşamı müthiş eğlendim ama cumartesi sabahı bir gün öncenin uykusuzluğu ile işe gittim olsun yine de hayat çok güzel....@Aze hanımcığım sesin çıkmıyor.. oh iki gün izin, şimdi erkenden çıktın dışarıya, arkadaşların ile kahve içmeye..
Artık şikayetlerini göremiyor olmak beni bir miktar üzüyor.