İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Rekabetçi ortamlardan genelde hemenn kaçarım ama işi güzel ve sağlam yapınca üst üste birinci olup primleri kapmak bir tatlı gelmedi değil... evet ocakta da birinci oldum...Ve bunun sonucunda benimle aşırı bir rekabete giren eski birinci arkadas sıralamaya bile giremediği için aşırı kinlendi bana karşı. Öyle böyle değil yani...çarpıp durmalar ozur bile dilemiyor ahahahah ya da bakislarini yakalamak hdjsdh ayy ben bunlara gelemem.tamam iyi para veriyorlar adam keserler paranın yarısına bile de yıllarca almışsın zaten full birinciymissin bırak da biraz biz rahata erelim... şubatta bu kadın beni öldürürse bu bir ihbar mesajıdır...bu isyeri çok degisikmis gerçekten eski ofis arkadaşlarımı özledim... yanımda oturan metin abiyi zorlaya zorlaya sıralamaya soktum kendi işimi bırakıp ki farklı birim olmasına rağmen. Bi de ayni birimde oldugum insanlara bak.Bu insanlar yamyam ağlıycam ama dışarıdan zerre göstermiyorum tabi sadece burada ağlıyorum...
Benim desteklerimden bahsetmemiş olman beni bir miktar üzdü.
Prim gelince bana aldığın hediye için teşekkürler canım. Her zaman arkadaşlarını düşünen birisi olmanı seviyorum..
Onun dışında bu ay sana alman gereken listeyi verdim..
- hücum yeleği
- biber gazı
- elektrikli jop
- gaz maskesi
- ilkyardım çantası
Sonrasında seninle uğraşan şu hanımlar ile özel ilgilenme yapacağım.. flört edip vakitlerini çalacağım :) maaşlarından hediye aldırayım da görsün o çirkinler.. her şey senin için, şu çirkinlere de katlanacam.
Bu ay da birinci sensin, ikincilik yarışında diğerlerine başarılar..

• sarılma
Tepkiler: Aze
Bir yıldır aramayan müşterim arıyor whatsapp'a girmiyorum onun yüzünden. Kesin yolda kaldı.:D Çarşı'da 7 cadde kapatıldı etkinlikler için hiç kusura bakma gelemem. Sağa çek, evine sarı taksiyle git ablacım.:)

şaşırırsınız bugün dertlenmeye gelmedim.....
patronum son 1 aydır sigarayı bıraktı.... aşırı mutluyuz.... sanmayın ki krizler-bağırış çağırışlar eksik olmuyor..... tam gaz devam ama....
odasına girip 2 dakika bişey söylemeye girsek üstümüz başımız sigara kokuyordu... lanet ede ede çıkardım odadan...
şimdi ise.....öylesine tertemiz bir koku var ki gittik bir de dyson purifier aldık......
temiz kokunun aşığıyız........

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Airbus nefretimin arşa çıktığı bir gün daha. Geçen aya kadar Boeing filo bakarken prensesler gibiydim baba evinde. Bir uçak bu kadar mı nazlı bu kadar mı çıtkırıldım olur. Ters rüzgar esse yerde kalıyor. Başıma ağrılar girdi. Bir de üstüne yarin hasreti. Kafamda çalan şarkı İsmail yk bas gaza aşkım bas gaza

Airbus nefretimin arşa çıktığı bir gün daha. Geçen aya kadar Boeing filo bakarken prensesler gibiydim baba evinde. Bir uçak bu kadar mı nazlı bu kadar mı çıtkırıldım olur. Ters rüzgar esse yerde kalıyor. Başıma ağrılar girdi. Bir de üstüne yarin hasreti. Kafamda çalan şarkı İsmail yk bas gaza aşkım bas gaza
Adı havaotobüsü olan bi firmadan be bekliyorsun ki? (Bilgili görünmeye çalışırken ben)
Boeing mis abi. Rüzgar mı esiyor? Boing boing gidiyor. Harika ya

Nesin sen anarşist mi.. her yerde kavga..
kavga denmez ki buna. Tamamen haksızlık vardı iki tarafta da ben sadece ortaya lafı söyledim hafif sitem dolu gazlayıp bi baktım karıştı,nasıl ki işyerinde çantamı elime takıp çıktım fırında da pidemi alıp sessizce çıktım....

Bir yeri yaptırıyorlar, bu sefer de gidiyor başka bir yer bozuluyor.

Tadilat-un tadilat-un tadil-ül

• Beğen
Tepkiler: RK
Bir yeri yaptırıyorlar, bu sefer de gidiyor başka bir yer bozuluyor.

Tadilat-un tadilat-un tadil-ül

Ustalara takılıyorum. Diyorum, sizi bizim iş yerine kadrolu alsınlar. Haftanın üç günü bizim burada çalışıyorsunuz zaten. Usta da ne dese beğenirsin, biz buraya fazla geliriz diyor. Onları da anlamıyorum, bir şeyi uzun boylu düzelttikleri yok ama ego tavandan sekiyor.

Yarın abimin arabasını alıp A'dan Z'ye her şeyini halletmek için götürecem bir sürü uğraşacam, kendisine hem arabamı verecem hem 4/4lük halledip arabasını teslim edecem 2-3 gün sonra ama muhtemelen yine saçma sapan bir şeye takılacak. Abi oturduğun yerden arabanın her şeyi oluyor sanayide koşuşturmuyorsun(çeken bilir işkence gibidir). Altını üstünü içini dışını yıkayıp temizleyecem en son(şirketten bu). Kuruş kazancım yok istemem zaten. Ama gel gelelim teşekkür ederse ne âlâ.

birkaç zorunlu iş için bilgisayarımı almaya ofise geldim... hem yürüyüş yaptım iyi oldu...
dertlenmeye gelmedim... ilk defa işimi özlediğimi fark ettim...
işimi ama...sadece işimi...kişiler olduğu yerde kalabilir...

dün bi kız geldi, fotoğraf çekimi esnasında vlog çekecekmişmiş, müsaitmiymişmişim.
sjdjsjdh delirdiniz iyice.

Kamuoyu bilgilendirmesi jdjsjsjs :d

iş yeri ile ilgili dertlerinizi paylaşırken dikkat edin yarın bir gün art niyeti kötü insanlar bunları alıp size karşı koz olarak kullanabilir kullanmaya çalışabilir zahahahah

dün bi kız geldi, fotoğraf çekimi esnasında vlog çekecekmişmiş, müsaitmiymişmişim.
sjdjsjdh delirdiniz iyice.

tam yanına geldiğimde kapıdaki iki kadın listeyi zorlar bence, onlar neydi öyle yaa .p
nasıl nazikti dimi püüü .p

@Heisenberg @İki nokta tartismayi genelde yapmayi birakip, hakaret iceren yorumları tekrar etmeyin.

İkinize de dmden iletisim kurdum.

Geri