İş insanı Rahmi Koç hakkında soruşturma

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Forum benim değil, foruma girip girmemeniz bireysel tercihinizdir. Bölücülük falan yaptığım yok. Kendi hezeyanlarınız üzerinden ithamda bulunmaya son verin. Bu ucuz manipülasyonlar twitterda ya da mahalle kahvehanesinde etkileşim getirebilir. Ama bana sökmez.

Sosyolojik bir gerçek bahsettiğim tabii ki Türkiye şehirleri bunlar idari açıdan bir söylem değil söylemim. Ve fakat Kürt nüfusun yoğunlukta yaşadığı şehirler. Bu yüzden de Kürt kentleridir sosyolojik olarak.

Kerküt, Musul sloganlarınıza diyecek bir şeyim yok. Sizin dünyanızdır.

Keyifli forumlar dilerim.

Söylemime mahalle dedikodusu deyip bilimsel açıklama ile karşılık görüyorum bilgini üste geçirme çabandan dolayı. Ama bu bana sökmüyor, yemiyorum maskenizi.

Birden fazla kez bölücü söylemde bulunduğun için kendine uyarı verdin mi?

Ben sana sosyolojik ve tarihsel gerçeklik sunuyorum ama sen kendi dar dünyana hapsolduğun için anlayamıyorsun ve slogan diyorsun.
Musul ve Kerkük, Misak-ı Milli ile de resmi olarak ilan edilen Türk topraklarıdır ve günümüzde de Türkmen diyarıdır.
Peki, ben bu örneği neden seçtim?
Irak Kürt yönetiminin yöneticisi olduğu iki yer oldukları için. Irak’taki bu iki diyar olan Musul ile Kerkük bile Türkmen diyarı iken sen çıkıp da
T.C. sınırlarındaki yerlere Kürt şehirleri
DİYEMEZSİN.
Bu coğrafyanın sosyolojik gerçekliğini üreyerek veya Amerikan askerleri ile tapu dairesi yağmalayarak değiştiremezsiniz.

Bu coğrafyada sizin kabileye biçilen rolü sömürgeciliğin güncel babası Trump söyledi. Bu da sizin tarihsel ve politik gerçekliğiniz olarak kalacak.

Şimdi keyifli forumlar :)

: )

*ik soksan girmeyecek adama soruşturma...

Hm...

İlk gülenler kim?

Hadi iyi geceler ya, boş boş tartışın.

Dağdan inmiş "kadın hakları" savunucuları

Öyle deme ırkçılık yaptık o kadar hakları var yaptığımız tek ırkçılık da fıkra değil say say bitmez

Dalga geçtiğimi anlayamayacak kadar gerizekalı buna ne diyebilirsin ki mesela

Quranima cox acıyorum sana neyse enerjimi sana harcayanam bys 💃🏻

Son düzenleme:
Geri