İri Göğüslere Bakmak Ömrü Uzatıyor

Konu sahibi son olarak 3706 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft2mm883062.jpg

Spor yapmayı sevmeyen erkeklere Alman bilim adamlarından müjde! İri göğüslere bakmak günde 30 dakika spor yapmaya bedel!

Almanya’daki üç hastane tarafından ortak yürütülen çalışmada iri göğüslere bakmanın özellikle 40 yaş üzeri erkeklerin ömrünü 4-5 yıl uzattığı ortaya çıktı. 200 kişi üzerinde yapılan araştırmada erkekler iki gruba ayrıldı

Bir grup günde 10 dakika iri göğüslere baktı bir grup ise iri göğüslerden mahrum kaldı. 5 yıl süren araştırma sonunda göğüslere bakan erkeklerin kan basınçlarının ve kalp ritimlerinin daha düzenli olduğu ortaya çıktı.

New England Journal of Medicine adlı sağlık gazetesinde yayınlanan çalışmada iri göğüslere bakmanın metabolizmayı hızlandırdığı ve kalp hastalıklarına yakalanma riskini azalttığı da belirlendi.​

uzun yıllar yaşicagımın habercisi o zaman bu :D

:D:D araştırmaya bak ya.:D

Almanya’daki üç hastane tarafından ortak yürütülen çalışmada iri göğüslere bakmanın özellikle 40 yaş üzeri erkeklerin ömrünü 4-5 yıl uzattığı ortaya çıktı.​

40 yaş altı erkeklerinde ömrünü kısaltır bu öneri =)

e uzatır ya :D tabii uzatır :D sadece ömrü uzatmaz sağlıklı bir dolaşım sistemini ve kalp sağlığınıda yerine getirir :D ölümsüzüm ben o halde :D

Hahaha :D Hayata küsmesin diğerleri canım. Ben uzatamıyorum erkeklerin ömrünü diye ^^

kanka mesele ömür uzatmak değil :D
mesele erkek gibi görünmemek :D
uzaktan erkek sanıyorum küçükleri :D

heheheh :D bu lanet böcek ısırdıktan sonra bana bi haller oldu :D kusura bakma :D

küçükler gelir şimdi :D klasik tepkileriyle :D
gidin büyütün diyemiyosunda :D
mecbur vıdı vıdıyı çekicez bu gece :D

Gidiyimde nadide sultanın kliplerini izleyim bari :D

yolun yarısı 35 di 40 oldu iyi iyi :D

Su gayrimuslımler olmekten cok korktugu bellı.sırf kendılerıne moral vermek ıcın su omru uzatır bu soyle yapar dıye konular uyduruyorlar.
Allahtan bızım bılım ınsanlarımız bu kadar sacma konulara el atmıyor.

Kelly Brook ve Scarlett Johansson bu turun en guzel ornekleri ve tabii ki omru uzatmalarinin yaninda guzelliklerine bakma yoluyla sevap points hanenize ekledikleri 3 basamakli sevap pointslerle cifte yarar sagliyor.

Akla da bir atasozunu getiriyorlar ; Memintolar da tombiktoymus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri