IRCForumları Yılın Oscar Ödülleri - Yılın Tanışılmak İstenilen Üyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumsal

Bot

Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;

2019 yılı içerisinde aktif olan "Yılın Tanışılmak İstenilen Üyesi" seçimini oylayacağız

Oylama Kuralları:

• Her kullanıcı 1 kişiye oy verebilir. Oy vereceği kişiyi konu başlığı altından post(mesaj) ile belirterek oy kullanılabilir. Belirtilen kişi dışında gönderilen 2. mesaj geçersiz sayılacaktır.
  • Oy kullanırken seçimizi dikkatli yapınız. Verilen oy geri alınmaz ve değiştirilemez.
  • Multi(çoklu) üyelik girişi yasaktır. Multi üyelik ile verilen oylar geçersiz sayılacaktır. İlgili kural ve ceza bildirimi kategori içerisinde bulunan açıklama konusu içerisinde yer almaktadır.
  • Özel mesaj yolu ve diğer iletişim yolları ile oy isteyen adayların , kişilerin ekran görüntülü şikayeti halinde oy isteyen aday yarışmadan diskalifiye edilecektir.
  • Oylama "31 Aralık 2019" tarihine kadar sürecek ve oylar tek tek sayılıp seçim gerçekleştirilmiş olacaktır.
  • Yarışma sonuçları "01 Ocak 2020" tarihinde "Bildiri Panosu" bölümünden açıklanacaktır.

Not: Yukarıda yazılı kurallar dışında, yönetim gerek gördüğünde kurallar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.

Favela

Gümüş Üye
Canis Major
Kısır tabağındaki pastaya bulaşmış dolma ve sarmaları gömerken forum hakkında muazzam dedikodular yapmak isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt