IRCForumları Yılın Oscar Ödülleri - Yılın Editör Sorumlusu

IRCForumları Yılın Oscar Ödülleri - Yılın Editör Sorumlusu

• Lefty

Kullanılan: 38 74.5%
  • Yazgı

Kullanılan: 13 25.5%

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumsal

Bot

Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;

2019 yılı içerisinde aktif olan "Yılın Editör Sorumlusu" seçimini oylayacağız

Oylama Kuralları:

• Her kullanıcı 1 kişiye oy verebilir. Anket'e verilen oylar dışında post gönderimi ile belirtilen oylar geçersiz sayılacaktır.
  • Oy kullanırken seçimizi dikkatli yapınız. Verilen oy geri alınmaz ve değiştirilemez.
  • Multi(çoklu) üyelik girişi yasaktır. Multi üyelik ile verilen oylar geçersiz sayılacaktır. İlgili kural ve ceza bildirimi kategori içerisinde bulunan açıklama konusu içerisinde yer almaktadır.
  • Özel mesaj yolu ve diğer iletişim yolları ile oy isteyen adayların , kişilerin ekran görüntülü şikayeti halinde oy isteyen aday yarışmadan diskalifiye edilecektir.
  • Oylama "31 Aralık 2019" tarihine kadar sürecek ve oylar tek tek sayılıp seçim gerçekleştirilmiş olacaktır.
  • Yarışma sonuçları "01 Ocak 2020" tarihinde "Bildiri Panosu" bölümünden açıklanacaktır.

Not: Yukarıda yazılı kurallar dışında, yönetim gerek gördüğünde kurallar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.

Lefty

Özel Üye
Teşekkür ederim herkese ve ben de oyumu sevgili Yazgı olarak kullanıyorum. Her ikimiz de vakit buldukça elimizden geleni yapmaya çalıştık ancak yoğunluk işin içine girince, bazı şeylere maalesef zaman bulamadık.

Deep ve yeni gelecek arkadaşımıza da şimdiden başarılar dilerim.

Aze

Emektar Üye
Iki arkadaşı da gerçekten severim emeklerini de en basindan beri gordum ama birini seçmek zorundaydım. Kullandık bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt