IRCForumlari.com.tr 3. Münazara Katılım Başvurusu

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli Forum Üyelerimiz,

Münazara konu seçim anketimiz tamamlanmış olup sizlerin oyları ile belirlenen konu: Covid 19 aşısı olunmalı mı, olunmamalı mı?

Münazaraya katılım göstermek isteyen üyelerimizin hangi grubu seçtiklerini belirtmeleri gerekmektedir.

Kırmızı Grup: Covid 19 aşısı olmalı.

Mavi Grup: Covid 19 aşısı olmamalı.

Münazara Hakkında Genel Bilgi

• Gruplar üç veya dört kişiden oluşacak olup tüm forum üyeleri ve yöneticiler katılabilirler.
• Konu ve grup seçimi bir hafta, münazara ise toplamda iki hafta sürecek olup son hafta kazanan grup yine sizlerin oylamasına sunulacaktır.
• Münazara konu seçimi, sizlerin oyları ile belirlendikten sonra tez mi antitez mi savunacaklarına üyelerimiz kendileri karar vereceklerdir.
• Münazaraya grup harici görüş bildirilemeyecek ve yapılan yorumlar silinecektir.
• Grup katılımcılarının belli bir saygı çerçevesinde görüşlerini savunması önemle rica olunur. Kişisel atışmalara izin verilmeyecektir.
• Kazanan grup üyelerine ödül olarak "Uluslararası Bestseller" kitap gönderimi yapılacak olup istedikleri kitabı seçme hakkına sahiplerdir.

Münazara Takvimi

Münazara Konusu Anket Tarihi
: 27 Kasım 2020 - 01 Aralık 2020
Münazara Başvuru Tarihi: 01 Aralık 20 - 06 Aralık 2020
Münazara Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 07 Aralık 2020 - 15 Aralık 2020
Kazanan Grup Oylaması: 15 Aralık 2020 - 22 Aralık 2020

Katılmayacağım teşekkürler ama asi olmayı düşünüyordum. Lakin cli iblisi aşı hakkında konuşmam yasak deyince bir kıllandım. Yani sonuç olarak yararlı bir aşı hakkında neden doktorların yorum yapması yasaklanıyor? Düşündürücü.

Bu Covid-19 denilen virüs çeşidi bana göre bir projedir ve bunun baş rol oyuncusu Bill Gates denen şahıstır.Bu bağlamda Bill Gates'in yanlış hatırlamıyorsam 2005-2006 yılları arasında yapmış olduğu bir toplantıda ve konuşma metninde günümüzde var olan bu Covid-19 projesinden bizzat bahsetmiştir.Bunun neticesinde bunun tedavi yöntemini de elinde barındırdığını ve zamanı gelince tedavi süreci için gereken ilac v.b şeylerin ticareti yapılacağını ve en önemlisi bu tedavi süreci içerisinde insanlara aşı yöntemi ile beyinlerini kontrol eden bir cip aktaracağını belirtmişti.Bu bilgilere dayanarak ben şahsen insanlığı yakından ilgilendiren bu hassas konuda aşı olma taraftarı değilim.Ancak ölüm döşeğine düşeceğin an eğer ki aşı gerçekten iyi gelecekse aşı olurdum.Ama sağlıklı iken aşı olmak bence yanlıştır şu aşamada

Yoğun bir dönem geçirdiğim için vakit ayırma şansım yok maalesef fakat katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.

Her başlıkta tartışırsınız, gelin tartışalım deriz tartışmazsınız. Süt dökmüş öğrenciler gibi sessiz sessiz oturun bakalım!

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz, tartışmamız gerekli katılımcı sağlanması amacıyla aynı konu ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Gerekli katilim cogunlugu saglanamadigindan dolayi Munazara iptal edilip, ileri bir tarihe ertelenmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri