Çok kritik bir şey yaptın sayende kazanacağızNeed ile ortaklık anlaşmamıza şerh düştüm. O yüzden kendisine güveniyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok kritik bir şey yaptın sayende kazanacağızNeed ile ortaklık anlaşmamıza şerh düştüm. O yüzden kendisine güveniyorum.
Benim yerime de dünyanın en küçük ince belli bardağından bir kivi içmeni rica edeceğim...Eve, bir kıraathanede bulunabilecek her türlü çayı çorbayı aldım. Akşama da hamurlaşmış bir 52’lik deste ile tek başıma solitaire oynayacağım… Şampiyonluğa odaklandık!
Bizi rakip yapıp birbirimize kırdırmak istiyorlar, oyuna gelme Stockholm..arkadaşlar benim ilk turnuvam....... lütfen bana iyi davranın..... davranın ki ayağım alışsın....
Glu Bey, aynı masaya oturacak olursak size de ikram edeceğimden şüpheniz olmasın. Hem @Favela bilir ki; özellikle kivi konusunda sizleri tedirgin edecek kadar bilgi sahibiyimdir…Benim yerime de dünyanın en küçük ince belli bardağından bir kivi içmeni rica edeceğim...
saat verdik sadişcim o saati bekliyoruz kuralcıyım biraz :=)@yoSun hadi ya kimi bekliyorsunuz daha kimse kalmadı..