Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugüne kadar boşuna yatırım yapmadık bu kıza… yapar artık kıyağını, inş onlarla eşleşiriz….@Stockholm Sendromu ile rakip olursak otantik yüzünden eleniriz hemen kurada buna dikkat ederseniz sevinirim..
Bu kez sıra sende çiçeem jHshcjkdovru….. kıyamaz hiç bana….
GOKHAN'la okey oynarsınız ne olacak:p12 si ve 13 u oflineyim..
Daha önemli işlerimiz var..GOKHAN'la okey oynarsınız ne olacak:p
Sevgili glu öyle bir şey olmayacak efendim merak etmeyin:=)Önceki turnuvalarda finale kadar maç yapmadan bay geçerek gelen takımlar olmuştu. @Favela ile bu turnuvada da birilerine bu türden imtiyazlar tanınıp tanınmayacağını merak ediyor ve sürecin takipçisi olacağımızı buradan bildiriyoruz......
Evet çocuklar büyük büyük büyük dedesi okey'i icat eden, forumun güzeli, okey alanında master yapıp, Avrupa'da bizi temsil eden, kumar kraliçesi @PapatyA ile katılıyoruz..
okey nickim şeytansakal.. tüm hayranlarıma bildiririm, teşekkürler![]()
Hoş geldin canım, ilk sayfada link var tıkla üye ol canım. Çok basit zaten üyelik, sen her zaman yetenekli kadınsın.. seninle oynamanın keyfi var, sonuç önemsiz.Ben geldim Cafercimmm. Bayadır oynamıyorum bakalım nasıl olacak![]()
Hosbuldum can. Hemen oluyorumHoş geldin canım, ilk sayfada link var tıkla üye ol canım. Çok basit zaten üyelik, sen her zaman yetenekli kadınsın.. seninle oynamanın keyfi var, sonuç önemsiz.
ter antrenmanı.İlk maç belli melo plesk / need blackheart
rakiplerimiz ve katılmayı düşünenler için (bir ihtimal) bu şampiyonlar ilk turda da elenebilirler düşüncesini aşılamak için yazıyorum.
Ben okeyden anlamıyorum Sjsjsj daralıyorum ama seneye öğrenirim acemi şansı ile yenerim belki Ssjssj