İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası - KATILIM

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki turnuvalarda finale kadar maç yapmadan bay geçerek gelen takımlar olmuştu. @Favela ile bu turnuvada da birilerine bu türden imtiyazlar tanınıp tanınmayacağını merak ediyor ve sürecin takipçisi olacağımızı buradan bildiriyoruz......

Önceki turnuvalarda finale kadar maç yapmadan bay geçerek gelen takımlar olmuştu. @Favela ile bu turnuvada da birilerine bu türden imtiyazlar tanınıp tanınmayacağını merak ediyor ve sürecin takipçisi olacağımızı buradan bildiriyoruz......
Sevgili glu öyle bir şey olmayacak efendim merak etmeyin:=)

Evet çocuklar büyük büyük büyük dedesi okey'i icat eden, forumun güzeli, okey alanında master yapıp, Avrupa'da bizi temsil eden, kumar kraliçesi @PapatyA ile katılıyoruz..
okey nickim şeytansakal.. tüm hayranlarıma bildiririm, teşekkürler :)

Ben geldim Cafercimmm. Bayadır oynamıyorum bakalım nasıl olacak :)

Ben geldim Cafercimmm. Bayadır oynamıyorum bakalım nasıl olacak :)
Hoş geldin canım, ilk sayfada link var tıkla üye ol canım. Çok basit zaten üyelik, sen her zaman yetenekli kadınsın.. seninle oynamanın keyfi var, sonuç önemsiz.

Hoş geldin canım, ilk sayfada link var tıkla üye ol canım. Çok basit zaten üyelik, sen her zaman yetenekli kadınsın.. seninle oynamanın keyfi var, sonuç önemsiz.
Hosbuldum can. Hemen oluyorum :)
Keyfimize bakar geçeriz

ben bi deneme kurası yaptım, kan dökmeden üst tura çıkmak yok eşleşmesi oldu. neyse ki kurayı ben çekmiyorum. hadi biraz daha katılın, korkmayın, ilk bizle eşleşmezseniz şansınız devam eder...

Eşleşmeler yapılsa en azından hafta sonu herkes oynar bir tur. Zaten bu saatten sonra katılım olmaz gibi.

o kadar yazdık. ilk turdan elenirsek belli bir süre girmem : /

ne biçim konuşuyorsun sen ya... ilk turdan elenirsek belli bir süre GİRMEYİZ. :(
bay geçmek istemeyen arkadaşlar 16 takıma tamamlasın şu turnuvayı da tadımız kaçmasın...

ACİL 3 ÜYE ARANIYOR...
@ZeL @Serçe @Ela mesela.
rakiplerimiz ve katılmayı düşünenler için (bir ihtimal) bu şampiyonlar ilk turda da elenebilirler düşüncesini aşılamak için yazıyorum.

ne biçim konuşuyorsun sen ya... ilk turdan elenirsek belli bir süre GİRMEYİZ. :(
bay geçmek istemeyen arkadaşlar 16 takıma tamamlasın şu turnuvayı da tadımız kaçmasın...

ACİL 3 ÜYE ARANIYOR...
@ZeL @Serçe @Ela mesela.
Ben okeyden anlamıyorum Sjsjsj daralıyorum ama seneye öğrenirim acemi şansı ile yenerim belki Ssjssj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri