Zel cok iyi bir dost ama is konusunda berbat bir ortak.dddzel ile seni de görmek isterdik![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zel cok iyi bir dost ama is konusunda berbat bir ortak.dddzel ile seni de görmek isterdik![]()
TEŞEKKÜR EDERİM………Ben sadeyi tutuyom..basarilari hepinize diliyorum
Bu konularda şansım iyi değil maalesef.
ben katılmasam daha iyi olur. teşekkür ederim.
öyle bir şey olmayacak efenim:=)lütfen eşit sayıda insan olsun, öyle birileri bay geçerek üst turlara falan çıkmasın… geçen turnuva biz 92 maç yaparken rakipler iki maçla karşımıza geliyordu, olmaz! ha biz şampiyon olduk, yine oluruz sıkıntı yok ama lütfen eşleşin! hadi…
sen masamıza gelirsin uğurunla, zaten sana eş olabilecek kimse yok!ben katılmasam daha iyi olur. teşekkür ederim.
@Raskolnikov ilk turdan elenmemiz yok mu..............KATILIMCILAR:
@Chelt - yoSun
@Favela - @glu
@Stockholm Sendromu - @Raskolnikov
@Sade - @Otantik Varoluş
@Plesk - @Melodram
@DUHAN
@Psinoza - @Aze
@Canis Major
@Majestic
@bLaCk`SouL
@Melis - @Ponyo
@need - @Blackheart
güncel liste es geçtiğim varsa lütfen belirtsin çok fazla konuşma olduğundan gözden kaçmasın tşkler.
beni?.....Ben sadeyi tutuyom..basarilari hepinize diliyorum
yavaş kız... oramdan tutma.ldkfjdfgHadi Stockcugum seni de tutuyom.
Tutuyom sizi kizlar.ddd
Yazıklar olsun.Zel cok iyi bir dost ama is konusunda berbat bir ortak.ddd
Aklima ibonun aman melikem kavur baliklari eserinin aklima gelmesi..yavaş kız... oramdan tutma.ldkfjdfg
yavrum %67 diyorum sana su istatistige biraz saygin olsun sdjfg rakip onemli, bazi arkadaslar bala bulaniyor bu oyuna girince, isim vermek istemiyorum...@Raskolnikov ilk turdan elenmemiz yok mu..............
Öpeyim miYazıklar olsun.
Rasko %67'yi benimle orti iken yaptınyavrum %67 diyorum sana su istatistige biraz saygin olsun sdjfg rakip onemli, bazi arkadaslar bala bulaniyor bu oyuna girince, isim vermek istemiyorum...