gelin de bi el atalım bari..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aze benim elimden geçti, bak finale kadar geldi.. yani Türkiye'ye şartlarını düşün Aze'ye 100 TL öğrettim, şu an saz kursuna 1000 TL veriyor.. sana ucuz söyledim canım, Süreyya olsa 200 avro derdim..Cansin<3
Mutlak galibiyet bekliyorumÜzdün..
Suriye niye 200ya ayy hayir kiydirmamm.Aze benim elimden geçti, bak finale kadar geldi.. yani Türkiye'ye şartlarını düşün Aze'ye 100 TL öğrettim, şu an saz kursuna 1000 TL veriyor.. sana ucuz söyledim canım, Süreyya olsa 200 avro derdim..
Mutlak galibiyet bekliyorum
Sezos bende o göz var mi yavru.?Suriye niye 200ya ayy hayir kiydirmamm.
Valla yolarsin Run i... neye cattini bilmiyorrrr. Szs suss caktirma .oSezos bende o göz var mi yavru.?
Süreyya zengin canım, baksana konuyla alakası yok, etiket yapmadım ama avro yazınca otomatik olarak uçuyor o bölgeyeSuriye niye 200ya ayy hayir kiydirmamm.
@Süreyya .... nediyorsun canim. Bi vize cikarmiSüreyya zengin canım, baksana konuyla alakası yok, etiket yapmadım ama avro yazınca otomatik olarak uçuyor o bölgeyezengin, güzel, kariyeri var.. 100 avro kahve parası onun.. 200'den aşağıya olmaz ona.
Biraz daha konuşursan zam gelecek, IBAN söyle de ahaha.
evet sıkıcı diye katılmadım. ama rakiplerimiz rasko ve stoç olcaksa düşünebilirim şfjdSon katılım süresi 11 Kasım. Sonrasında eşler belirlenir ve iki gün içinde oynanmaya başlar.
Bu düz okey aynen, sen daha önce hiçbir turnuva katılmadın diye biliyorum.
Şu an gurbetçi arkadaşları dolandırma peşindeyim, bu konuyu konuşalım.evet sıkıcı diye katılmadım. ama rakiplerimiz rasko ve stoç olcaksa düşünebilirim şfjd
Yenge hanım, arkanıza yaslanın…Yok biz @Otantik Varoluş ile bu yola çıktık artık yensekte yenilsekte..