Bol şanslar diliyorum, çünkü çok ihtiyacınız olacak.Otantik ile ortak olduk ya..
Aşkta kaybediyormuş ben aşkta kazandım diye benim şansımdan faydalanmak istemiş..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bol şanslar diliyorum, çünkü çok ihtiyacınız olacak.Otantik ile ortak olduk ya..
Aşkta kaybediyormuş ben aşkta kazandım diye benim şansımdan faydalanmak istemiş..
Teşekkür ederiz..Bol şanslar diliyorum, çünkü çok ihtiyacınız olacak.
İki cambaz bir ipte oynamaz Sade hanım, ya o düşer, ya ben iterimTeşekkür ederiz..
@DUHAN ile ortak olun hiç kahveden çıkmıyor..
İki cambaz bir ipte oynamaz Sade hanım, ya o düşer, ya ben iterim
DUHAN'a bol şans, sen şampiyon olacak hırslı birisi dedin diye yazdım..
Şu an gözlem yapıyorum ve şampiyonluğu alacağım.
Sabaha kadar iddialı ol hikâye ya, sonuçta sistem oyunu. İstediği kişiye kazandırıyor. Bugün 30/100 oynadım 3 saat duman oldum, geldim eve iddia çalışıyorum.fazla iddialısın Run, benim bir iddiam yok icraatimi konuşturacağım.
@Sade hanım güldürdünüz beni shdjdjjd.
:d şansı olan kazansın o halde, ben de şimdi antrenman yapmaya gideceğim okeyde shdhdSabaha kadar iddialı ol hikâye ya, sonuçta sistem oyunu. İstediği kişiye kazandırıyor. Bugün 30/100 oynadım 3 saat duman oldum, geldim eve iddia çalışıyorum.
KırıcısınızBol şanslar diliyorum, çünkü çok ihtiyacınız olacak.
Özür dilerim..Kırıcısınız![]()
Ohooooooo..@Sade yenge dilerse sizle eş olabilir, gücenmem![]()
sadi, otantik i bırak run ile ortak ol…. belli aşkta kaybettiği gibi kumarda da kaybedecek bu çocuk……Ohooooooo..
sadi, otantik i bırak run ile ortak ol…. belli aşkta kaybettiği gibi kumarda da kaybedecek bu çocuk……
Kız run ile orti olur muyum kankilerini düşün.. Bilerek yenilmem için oynar.. djdjdsadi, otantik i bırak run ile ortak ol…. belli aşkta kaybettiği gibi kumarda da kaybedecek bu çocuk……
Stock ile raskoya ne demeli gülmekten oynayamam..@Sade sakın ama sakın run ile okey eşi olma sakın....... Bana da vaatlerde bulundu iddaada 20 tlmi kaybetti... kaç sene önce tabi o zaman çok paraydi 20 tl....
Tatlımm bu ekibi tanırsın Hünkarların mekani pandemi zamani@yoSun hanım üye olamıyorum böyle bir üye var diyor..