İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası - KATILIM

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok iddialı yorum yapanlar genelde ilk turda elenip köyüne döner, bu durum hiç şaşmaz....
en son oyunun şampiyonu olarak, gönlümün şampiyonu @Aze ile katılıyoruz.
site nickim; hidrofobik_suaygırı tşklr...

• Beğen
Tepkiler: Aze
@Sade , Etkili , Rakipsiz
Ekleyelim arkadaşlar listeye… kendini okey oynuyorum sananlara ders verme vakti…

Bana gore deil cok banal
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum.
Iyi olan kazansin

sen sahiden katılacak mısın djfh
eski yazlık okeycilerinden bi ben bir de fedon kaldık.kldfj katılacaksan?

626a50c12af10721d4193318

Eşim @Melodram hanım olsun isterdim fakat İkimizin yüksek enerjisi bile kazandırmıyor.. zamanında cok mağdur olduk... kaybettik.
@glu bey ile eş olmak isterdim onu da Favela bırakmaz.... en güçlüsü @yoSun hnm o da kaybedişlerimi gördüğü için beni tercih etmez skjj

Eşim @Melodram hanım olsun isterdim fakat İkimizin yüksek enerjisi bile kazandırmıyor.. zamanında cok mağdur olduk... kaybettik.
@glu bey ile eş olmak isterdim onu da Favela bırakmaz.... en güçlüsü @yoSun hnm o da kaybedişlerimi gördüğü için beni tercih etmez skjj
Bize destek olabilirsin :D

Gökhan ağamızın yavuklusu ilk turdan elendi dedirtecek değiliz…
Yılışık olabiliriz ama karaktersiz değiliz…
Şimdi onlar düşünsün mü o zaman?
kral ***
(editliyorsunuz da espiri anlamini yitiriyor iste kral *** bir internet espirisidir yonetici arkadas. heyt be aslan ya demenin argo yolu) uc nokta koyuyorum silmeyin

Son düzenleme:
Anna Hnm, turnuva olacağı haberini alır almaz @Favela ve @ivan divandelen ileYozgat Akdağmadenleri Bilim Üssü'ne kapandık. Turnuvaya özel bir yapay zeka geliştiriyoruz. Adı kamil0920 olacak. Rakibin atacağı taşları önden tahmin ederek elimizdeki perleri bozmamızı engelleyecek. Şu anlık gelişmeler bunlar. Bu arada takımın moral ve motivasyonunun düştüğü anlarda ekip üyelerini kendine getirecek özlü sözler söyleyen bir ekip üyesine ihtiyacımız var açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri