Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Otantikle orti olsak rakibimiz kadınlar olsa yeniliriz hemen..e otantik bu?fgklhj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Otantikle orti olsak rakibimiz kadınlar olsa yeniliriz hemen..e otantik bu?fgklhj
sen sahiden katılacak mısın djfho zaman ''şampiyon stock-rasko yazdıracağız'' diyelim mi?....
Gökhan ağamızın yavuklusu ilk turdan elendi dedirtecek değiliz…Bana söz ver rakibimiz kadınlar olunca taş atarken tek taş yüzük düşünmeyeceksin..
Ekli dosyayı görüntüle 69768
Böyle olacaksın..
Görsünler otantik kimmiş..Gökhan ağamızın yavuklusu ilk turdan elendi dedirtecek değiliz…
Yılışık olabiliriz ama karaktersiz değiliz…
Şimdi onlar düşünsün mü o zaman?
eski yazlık okeycilerinden bi ben bir de fedon kaldık.kldfj katılacaksan?sen sahiden katılacak mısın djfh
katılırız herhalde ya daha 1 hafta varmış dfgf kartlar tamamen dağıtılsın da kimleri jorge jesus görmüş lucescu'ya çevireceğimizi görelimeski yazlık okeycilerinden bi ben bir de fedon kaldık.kldfj katılacaksan?
![]()
kral ***Gökhan ağamızın yavuklusu ilk turdan elendi dedirtecek değiliz…
Yılışık olabiliriz ama karaktersiz değiliz…
Şimdi onlar düşünsün mü o zaman?
Anna Hnm, turnuva olacağı haberini alır almaz @Favela ve @ivan divandelen ileYozgat Akdağmadenleri Bilim Üssü'ne kapandık. Turnuvaya özel bir yapay zeka geliştiriyoruz. Adı kamil0920 olacak. Rakibin atacağı taşları önden tahmin ederek elimizdeki perleri bozmamızı engelleyecek. Şu anlık gelişmeler bunlar. Bu arada takımın moral ve motivasyonunun düştüğü anlarda ekip üyelerini kendine getirecek özlü sözler söyleyen bir ekip üyesine ihtiyacımız var açıkcası.
Benim ortak çocuk doğuracak, bu ara meşgul. Ortak olabiliriz, henüz kimseyi bulmadım diyorsan.Ee başlayalım yenilelim artık..
Otantik ile ortak olduk ya..Benim ortak çocuk doğuracak, bu ara meşgul. Ortak olabiliriz, henüz kimseyi bulmadım diyorsan.