aegishjalmur
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seni bu konudan azad etmek lazım aslında araf da kalmıs user, sen ne irccisin ne forumsalcı :d
Okeyciyim ben ahahsfafa neyse ki prdan yırtıyorum ahagsfaseni bu konudan azad etmek lazım aslında araf da kalmıs user, sen ne irccisin ne forumsalcı :d
aslında onu irc e alıstırsak az nefes alırız , her gelene Selam asl ? msn var mı yazar dururşu an bu konuya lazım olan tek şey hiçbir şeyi anlamayan ve takip edemeyen bir amert abi...
o zaten çok iyi biliyor da girdiği siteleri unuttuğundan tekrar buraya geliyor...aslında onu irc e alıstırsak az nefes alırız , her gelene Selam asl ? msn var mı yazar dururtembihleriz abi bu taktik 20 yıldır işe yarıyor diye zabaha kadar çıkmaz
İste bakın canlı bir örnek : Konudaki forumsalcilarin elit, üstün, muazzam mizah seviyesine bakıyoruzirccileri kınayan, irccilerin köyneğini giysin….
irccileri kınayan, irccilerin ataşında yansın…
Ekli dosyayı görüntüle 95171
iyi akşamlar…..
BENİ SİZLER VÂR ETTİNİZ….İste bakın canlı bir örnek : Konudaki forumsalcilarin elit, üstün, muazzam mizah seviyesine bakıyoruz
Bir de buna bakıyoruz…
Tüm önermelerimizi doğruladığın için teşekkürler Duhan, teşekkürler koca yürekli adam…
dua edin üzerinizden para kazanıp tayland a gideceğim, yoksa 5dk yı almaz ircforumlarina dönmesineyse siz eğlenin
))
Keşke ban sebeplerimin ekran görüntüsü alsaydım, sad edit yapar profiline atardım.