işte tepe de olmadan bunu anlayamazsınız, benim gün ortasın da üstü cizgili profilimli halimle bile , bütün forumsalı yok edecek durum da olmamtepedeki adam mı diyelim, yoksa forum tarihinde ilk banlanan forum sahibi mi?…….
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işte tepe de olmadan bunu anlayamazsınız, benim gün ortasın da üstü cizgili profilimli halimle bile , bütün forumsalı yok edecek durum da olmamtepedeki adam mı diyelim, yoksa forum tarihinde ilk banlanan forum sahibi mi?…….
Üzümü ye bağını sorma khkhjnhkmbnmKaynağı belirliyse ikisi de olur xd
tarihte bunun örnekleri çok var, ama senin banlanma işin ilk ve tek… işte aramızdaki en büyük fark…işte tepe de olmadan bunu anlayamazsınız, benim gün ortasın da üstü cizgili profim de bile , bütün forumsalı yok edecek durum da olamamİRC ci bu işte
![]()
evet, tarihe benim gibisi daha gelmez benim farkım da o, yoksa hala mağarana dön diye ban yiyordunuz..tarihte bunun örnekleri çok var, ama senin banlanma işin ilk ve tek… işte aramızdaki en büyük fark…
yalnız hala tepe deki adamın irc' ci olması da manidar değil mi ? hava basıyorsunuz ya![]()
sizi her zaman bir ircci yönetecek, istediğiniz kadar forumsal olun.... emre ircci değil mi sanıyordunuz.... hepiniz oradaydınız.... bu insanlar türkçe yazmayı dal.net'te öğrendi, sakın hafife almayın, SAKIN!!!!
Keske magarana don diyerek yetinseydi....evet, tarihe benim gibisi daha gelmez, benim farkım da o yoksa hala mağarana dön diye ban yiyordunuz..
Lütfen yangına körükle gitmeyen en muhtemel ircci benim kjkhjhyalnız insanın canı da ircci arkadaşlar rencide oluyor diye konuyu kilitleyip 2-3 kişiyi silkeleyerek kaos çıkaracak yönetim istemiyor değil
lsjsjsjsj biz senden razıyız…..evet, tarihe benim gibisi daha gelmez benim farkım da o, yoksa hala mağarana dön diye ban yiyordunuz..
Sakallı amert hahagafafagafKadroya biraz İrcci takviyesi yapman lazım, bunlarla olmuyo, kaybediyorsunuz jfkdkd
Ekli dosyayı görüntüle 95163
O kadar haklısın ki…Arkadaşlar arkadaşlar sosyolojik tespit :
Ircciler irc odalarında karşı cinsi etkilemeye çalışıp kelime oyunu oynarken. @Plesk , @aegishjalmur , @Raskolnikov üçlüsü @HosgeldinHarunAbi @Arpes @No Pasaran üçlüsüne karşı ekonomik politikalar üzerine tartışırken bir yandan @Jesse James bu 6 lıya karşı vatanı müdafa ediyordu.
Biz sayfalarca kurtuluş Avrasyacılarda mı Natocularda mıyı tartıştık…
Bizler sanat, siyaset, ekonomik politikalar, sağ/sol kavgası ile büyüdük. O zamanlar 15 yaşındaydım ben…
Tabii ki bir olamayız…
forumsal medeniyeti de biraz ağır ama çok duygusal bir iltifattı bu, ne tarafta duracağımı şaşırdım.... evde tuttuğumuz astsubay48'ler ve drhakan'lar göreve...Melo ircci sayılmaz ya…en kötü ihtimalle irccilerin medeniyete bakan yüzü…