angie
Elmas Üye
Kavgada söylenmez bu…‘dönüşüm’ yazdığında, irccilerin neyden bahsettiğini anlamayacakları için, parantez içinde detay vermen çok ince bir hareket.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kavgada söylenmez bu…‘dönüşüm’ yazdığında, irccilerin neyden bahsettiğini anlamayacakları için, parantez içinde detay vermen çok ince bir hareket.
Asimile ettik demeyelim de, muasır medeniyetler seviyesine çıkardık diyelim xdKonuya şöyle bir baktım da,Forumsal zümresi,İrcForum'cu arkadaşları sindirmiş,asimile etmiş gibi geldi. : )
Asimile ettik demeyelim de, muasır medeniyetler seviyesine çıkardık diyelim xd
Hahahahayoo, hiçbir şey olmadı bize... biz gelene kadar birbirlerinin babalarını arayıp şikayet ediyorlardı, ircciler olarak satın alınca adminleri arayıp şikayet eder oldular... yalansa doğru deyin.
keşke bi kere de bana demiş olsan....Bu kız çok tatlı Sjsjsjssj
Ben de dalnetciyim… acaba gizli ircci olabilir miyim…sizi her zaman bir ircci yönetecek, istediğiniz kadar forumsal olun.... emre ircci değil mi sanıyordunuz.... hepiniz oradaydınız.... bu insanlar türkçe yazmayı dal.net'te öğrendi, sakın hafife almayın, SAKIN!!!!
keşke bi kere de bana demiş olsan....
muasır medeniyetler seviyesine çıkış:Asimile ettik demeyelim de, muasır medeniyetler seviyesine çıkardık diyelim xd
sen benden daha irccisin, bi de neler diyorsun utanmadan.... ülkede bilgisayar yokken dal.net'e girmek zenginliktir, senin kaynak belli oldu...Ben de dalnetciyim… acaba gizli ircci olabilir miyim…