İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
açıkçası forumsal kızları anlık'a fotoğraf attıkça beyaz avrupalı kızların etrafına doluşan bangladeşliler gibi konuya doluşulması bana bu entegrasyonun başarılı olamayacağını düşündürürdü ama aradan geçen onca zamandan sonra görüyorum ki ismin de forumsal olmasıyla değişim ve gelişim tamamlandı

yaa bi 20 30 kişilik forunda ayrışmadığımız kalmıştı ahahaga abi ülkenin zihniyeti bu illa biri birilerini ötekileştirecek şimdide irciler ötekileştirilip dışlanıyor ahahagagsfa

Moderatör tarafında düzenlendi:
yoo, hiçbir şey olmadı bize... biz gelene kadar birbirlerinin babalarını arayıp şikayet ediyorlardı, ircciler olarak satın alınca adminleri arayıp şikayet eder oldular... yalansa doğru deyin.

İrccilerin ranklarına işaret konsun. Kim nerden bilelim?
(Ne fark edecekse artık...)

Bu kız çok tatlı Sjsjsjssj

yoo, hiçbir şey olmadı bize... biz gelene kadar birbirlerinin babalarını arayıp şikayet ediyorlardı, ircciler olarak satın alınca adminleri arayıp şikayet eder oldular... yalansa doğru deyin.
Hahahaha:D
Daha neler neler bilmesek neyse:P

bu yaştan sonra irc de takılmak da ne bileyim... teknoloji çağında dumanla haberleşmek gibi...

sizi her zaman bir ircci yönetecek, istediğiniz kadar forumsal olun.... emre ircci değil mi sanıyordunuz.... hepiniz oradaydınız.... bu insanlar türkçe yazmayı dal.net'te öğrendi, sakın hafife almayın, SAKIN!!!!

Bu kız çok tatlı Sjsjsjssj
keşke bi kere de bana demiş olsan....

Sana dedim çünkü bu konularda mizahın bayılıyorum sesli güldüm Sjsjsjssj

sizi her zaman bir ircci yönetecek, istediğiniz kadar forumsal olun.... emre ircci değil mi sanıyordunuz.... hepiniz oradaydınız.... bu insanlar türkçe yazmayı dal.net'te öğrendi, sakın hafife almayın, SAKIN!!!!

keşke bi kere de bana demiş olsan....
Ben de dalnetciyim… acaba gizli ircci olabilir miyim…

Bişey sorucam dal net ne?

İrcForumcu arkadaşlar darılmasın ama,Forumsalcılar internet alemini hatmetmiş,bu döngüde Nirvanayı görmüş gibi geliyor bana.Olurda bir kategorize gerçekleşirse,ben Forumsalcı arkadaşların olduğu Veri Tabanın da kalmak istiyorum. sjshsj

Geri