İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
düşünecek irc'ci kalmadı artık
forumsala evrilme seansları başlıyor : D

hortttttttt

emre forumu devrettiğinden beri dedesinin mezar taşını okuyamayan arkadaşlar var hala. mevcut irc kadrosunda tanıdığım yok sanırım. çok eskilerde yönetici she vardı. canı sıkıldıkça 3-5 gün atardı beni siteden.

yaratıcı bir isim olmuş, anıları canlananlar için çok ince bir hareket… artık biz eski ircci olduk, rezalet.

Virüs gibi bu forumsalcılar, gittikleri her yeri ele geçiriyorlar.

• Kahkaha
Tepkiler: W
ben forumun ismi 6 harfli olur diye ummusdum
neyse 8harfde iyi
hic olmazsa sekize kadar aklimda tutabiliyorum

ikisinin de ne olduğunu bilmiyorum :dd ben hangisindeyim onu da bilmiyorum sadece iyi olanlar kazansın diyorum :dd
Bizim forumu irc'lilerle birlestirdiler zamaninda. Hepsi sey gibiydi nasil desem ot gibi.. hicbir heycan yok. Sonra bize ayak uydurdular... bide bunlarin komutlari filan varmis chat dunyasinda surekli konusunu aciyorlardi. Biz iki espri yapinca x bey delleniyordu. Banlamakla tehdit ediyordu.

ikisinin de ne olduğunu bilmiyorum :dd ben hangisindeyim onu da bilmiyorum sadece iyi olanlar kazansın diyorum :dd
Yorumu tam olarak şöyle okudum....

ikisinin de ne olduğunu bilmiyorum :dd valorant iyi bi oyun. ben hangisindeyim onu da bilmiyorum. bu arada valorant oynayan var mı? sadece iyi olanlar kazansın diyorum :dd valo +1 var mı?

Geri