İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Jesse James de her masada masallah

Önceside edana diye bir yer vardı, bahaneye de oradan geçilmişti yanlış hatırlamıyorsam.
yok bizim bahane'ye geçtiğimiz yerin adı forumuz'du. tonyukuk diye bi admini, strathmore diye de bi sahibi vardı. edana'yı bilmiyorum aynı yer miydi yoksa?

En eskisi benim ya. Madem tarihden bas ediyorsubuz galiba 16/@17yim bilmiyorum askaran vardi. Ilk forumla oyle basladim. Ordan niye banlandim hatirlamiyirum ama oyle iste

ben artık karıştırıyorum forumsalcılarla irccileri. yani bazılarını. öyle bütünleşmişiz…..

yaşlandık, duygulanıp ağlamayın sakın.
Hayatımdaki ilk ve tek banımı burada aldım. Ondan ismim yok sanırım :dd

Aranızda eşsizplatformu hatırlayan, bilen var mı? Orada da mükemmel bir forum ortamı vardı. Site sahibi arkadaş maddi sorunlar nedeniyle kapatmıştı. Serap, Jesse, Mesut, alavarez, Asel, lanemoje, cskn ve daha çoğu kişi oradan kopup da gelmiştik sonradan :dd

Eşsiz vardı no pasaranın dediği gibi.
Süleymanlar, Fatihler, ebrular, Angeluslar falan. O zamanlar şiirler yazardık ve onlara çalışmalar yapardık.
Şimdi, okey falan oynuyonuz

Eşsiz vardı no pasaranın dediği gibi.
Süleymanlar, Fatihler, ebrular, Angeluslar falan. O zamanlar şiirler yazardık ve onlara çalışmalar yapardık.
Şimdi, okey falan oynuyonuz
10-12 yıldır kavga ediyorum senle Jesse. Ne tesadüftür ki her masada ikimiz de varız. Ama oradaki ortam da bir başkaydı gerçekten. Çok birikimli arkadaşlar vardı. Her görüşten hem de. Gerçekten ne kadar bilgisiz olduğumu ilk orada hissetmiştim. Tartışmalar buradakinden daha ateşli, daha sürükleyiciydi. Sebebi de muhalefet kadar muhalefete karşı olan kişinin de olmasıydı bence. Oradaki ortam da bir daha olmaz zaten.

Bilmeyen arkadaşlar için forum bahane öncesi de üst düzey bir ortam vardı. Eşsiz platform isminde. Sene 2010-2011 olması lazım.

10-12 yıldır kavga ediyorum senle Jesse. Ne tesadüftür ki her masada ikimiz de varız. Ama oradaki ortam da bir başkaydı gerçekten. Çok birikimli arkadaşlar vardı. Her görüşten hem de. Gerçekten ne kadar bilgisiz olduğumu ilk orada hissetmiştim. Tartışmalar buradakinden daha ateşli, daha sürükleyiciydi. Sebebi de muhalefet kadar muhalefete karşı olan kişinin de olmasıydı bence. Oradaki ortam da bir daha olmaz zaten.

Bilmeyen arkadaşlar için forum bahane öncesi de üst düzey bir ortam vardı. Eşsiz platform isminde. Sene 2010-2011 olması lazım.
Ben emindim ki forum aleminde toplasan en fazla 50 üye aktifti. Hep başka nicklerle başka forumlarda cirit atıldı. Yeni üye diye birşey neredeyse hiç yoktu aslında. Kafa dağıtmaya giriyoduk. Hala da öyleyim. Yanlız sırf siyasi tercihi sebebiyle karşı mahalleye hakaretler küfürler savuranlarla kavga ettim hep. Sanal alem diye herkes ağzına geleni söylememeli. Siyasileri eleştirelim, hatalarını bulup masaya koyup tartışalım. Ama öyle olmadı hiç bir zaman. Direk bel aşağı hakaretler uçuştu. Erdoğanın karısına , kızına kadar küfür edildi. Forumculuk bu değildi. Neyse bu saatten sonra kimse bizi değiştiremez. Böyle gideriz artık

Geri