IRC azalarının el yazıları

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
El yazısı yorumcusu rankı nerede göremiyorum :) bir ara rüya yorumcusu vardı ya çok komikti.

ReTOwA.jpg

Ayyy resmeeennn destan bir alıntı ve cevap..gözüm karardı..

kısaca öyle yazmayı becerememiş de diyebiliriz ama buradan inatçı olduğum ortaya çıktıysa korkarım...
çünkü bildiniz arif ç.
Buradan astroloji ve kişilik analizine bile giderim ama kendimi durdurdum. Bildiğime ayrı sevindim. :emoji_sunglasses:

Buradan astroloji ve kişilik analizine bile giderim ama kendimi durdurdum. Bildiğime ayrı sevindim. :emoji_sunglasses:
astroloji mi? harika, boğa burcu kiminle evlensin arif ç bey?
bunun yeri bu konu değil tabii hemen o bölüme alabiliriz sizi. hoş geldiniz aradığımız kan. :D

astroloji mi? harika, boğa burcu kiminle evlensin arif ç bey?
bunun yeri bu konu değil tabii hemen o bölüme alabiliriz sizi. hoş geldiniz aradığımız kan. :D
Boğa burcu mu? ya inat yerine Boğa ya da Koç burcu musun yazacaktım, sonra sildim hahaha. Konuyu dağıtmamak için sustum. :(

Boğa burcu mu? ya inat yerine Boğa ya da Koç burcu musun yazacaktım, sonra sildim hahaha. Konuyu dağıtmamak için sustum. :(
bu forumda konular dağılmazsa içimiz rahat etmiyor ama yine de dağıtmayalım, güzel yazılar kaybolmasın.
burçlar konularını çok severiz biz, o tarafa alabiliriz sizi dilerseniz...

bu forumda konular dağılmazsa içimiz rahat etmiyor ama yine de dağıtmayalım, güzel yazılar kaybolmasın.
burçlar konularını çok severiz biz, o tarafa alabiliriz sizi dilerseniz...
Admin'i yakından tanıyorum gece gece yüz göz olmayalım hehe. Ben yeniyim, nereye çekseniz oraya gelirim. Bir etiket yeter....

Güzel yazılar var atmaya utanırım :d

Geri