IRC azalarının el yazıları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
IRC âzâsı değilim, o yüzden el yazım yok.

Bütün sayfalara baktım Almi’nin yazısı çok güzelmiş.
Anna ve Majik’in yazısı gözlerimi kör etti ama en azından karakteristik.

En damdik el yazısı kimin merak ediyorum. Benim hiçbir zaman sabit bir el yazım olmadı. Değişkendir hep. Şu an böyle.​

Merhaba Mastor cum.Yoksun ama bir gün girersen okursun.

Kelimelerin arasinin biraz acik olmasi;kelime daragacinin yüksek olusunu,insan ve esyalara yeterince mesafe saglandigini gösteriyor.Ayriyeten keskin bir zeka.
Yazinin sola yatisin yorumu ise bencillik,narsizm hesapli olmak.
G nin üzerindeki cizgi mi neyse artik sende..maymunistahliligin göstergesi.
Harfleri yutman ise,acelecilik bazende sabirsizlik.
G lerin alt dairesi hayli büyük.Bu da yeni tanisikliklara yatkin olmak.Utangaclik yok.

Elektronik motor dersi için hocama notlarımı vermiştim, sitedeki pdf'ten bir örnek atçam, bu yazımın kötü, derste aceleyle yazdığım hali shagjsh

Ekli dosyayı görüntüle 9378
Özenli yazılmış halini paylaşmıcam elim falan kırılır ahahahahah

Bu yazi da Alavarez de oldugu gibi,organizasyon,dakiklik ve emin olma arzusu var.(Yazi dik)
Gösteristen uzak ve emeline hayli direkt bir sekilde ulasma yetisi gizli.Büyük ilk harfler sade.Bu ayni zamanda kendi kisiliginden cekinen bir karektere delalet edebilir.
Icine kapaniklik göstergesi olan m ve n harflerinin tunel gibi olmalari.

okunabiliyor en azından (:

M ve n lerin zikzakligi azmin ve kararligin göstergesi.(Banlanmakta kararli)
I harfinin i si evin dami gibi.Bunun yorumu ise insanin bir takim sorunlarini agresyon ile yontmaya calismasi.
Ben y g harflerin böyle yazilmalarini acaip seviyorum.
Cünki karsimda kararli bir insan duruyor.
Yazin saga yatkin.Aslinda sicak kanliymissin..s.s.s.

Samet.
S harfinin bezenmesine bak.Bu ne demekmis?Kendine asriri derecede güvenen,özgür ruhlu ve kendini begenmis.
Kelimlerin ilk harfleri insanin egosunu son harfler ise etrafa nasil yaklastiklarini gösterir.Senin t de bezenmis.Kendini nasil görüyorsan etrafinda seni öyle görüyor.

Bismillahirrahmanirrahim

Ya Allah ya Bismillah...

Ya ilk gördügümde salag da sol el ile mi yazdi
Ya da solak da sag eli ile mi yazdi dedim..

Neyse yorumlayalim.
Anna hanimin da ilk harfleri özenli.Bunun aciklamasini Grifikir de yaptim.
Icine kapanikligi n ile m harflerinden okunabilir.
KOKUSU kelimesini kalemi kaldirmadan bitirerek yazmis.Mantikli ve ayni zamanda kuralci bir insan.
I nin isi cok yukarda.Bu optimist bir ruh halini gösteriyor.

Yelda hanim yaziniz cok güzel.Bunu belirteyim.
Sizde de yüksek bir ego mevcud.Bu kötü bir sey degil.Kendinize güvendiginizi gösterir.
T harfin yan cizgisi nerdeyse dikey cizginin 3 de 2 altinda.
Kendinize güvenisiniz bile, insanlara yükseklerden bakmadiginizi gösteriyor bu t.
Imzanizi cizgi ile sonuclandirmaniz annenize asiri bagliliginizi gösteryor.Yani aslinda herhangi bir baglilik.Hatta bagimlilik.

eskiden daha güzeldi... 600 sayfa ders kitaplarının bile özetini çıkaran bir şuursuz olduğum için pratiğim sağlamdı...
yine de sevgi doluyuz, şiirimle selamlarım.
Ekli dosyayı görüntüle 12736

U lari niye yutuyosun Melocan?U yu yutan insanlar hic yutkunmadan sosyal olabiliyor.
I noktasini hemen hemen hic ayirmamissin cizgisinden.
BU sadakatin göstergesi.
Seni yazin da hafif saga yatkin.

Fazla yazamiyacagim.Yoruluyorum.

sonra devam edeyim
söz verdigim icin yaptim gece sakin sakinken

Süreyya'nın el yazılarını yorumlamasını yorumlayalım;
Kendisi doğuştan bir kalite kontrol memuru. Önce kendinde sonra başkalarında fark ettiği eksiklik ve fazlalıkların listesini yapan bir bilinçaltı gelişmiş benliğinde. Kapının önüne çıkıp kendisine seslene bakarken aslında yarı açık kapıdan içeriyi süzen bir noel anne.
İhtiyacı oranında egosunu besleyen fazlasına tamah etmeyen bir yanı var. Diğer taraftan sadist düşler de görüyor zaman zaman öfkesi. O yüzden kızdırılmaması gereken insanlardan. Yine de ne öfkesi ne de kendi olan güveni merhameti kadar güçlü değil.
Bir de zaman zaman ağladığını tahmin ediyorum ama sebebini henüz bilmiyorum. Gücünü baston gibi kullanan ama bastonu yürümek için değil savurmak için elinde tutan biri.

Geri