iPhone'larda otomatik düzeltmeyi kapatmak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iPhone'larda otomatik düzeltmeyi kapatmak, iPhone'larda otomatik düzeltme nasıl kapatılır, iPhone'larda otomatik düzeltmeyi kapatmak istiyorum, iPhone'larda otomatik düzeltme sorunu

Mobil cihazlarda mesaj yazarken 'otomatik düzeltme' özelliği aslında çoğu kez işinize yarasa da bazen başınıza dert açabilir. Peki iOS 8'de bu özelliğin nasıl kapatılacağını bu yazıda öğrenebilirsiniz.

• İlk olarak 'Ayarlar' menüsünde, Genel'e basıyoruz.
  • Şimdi ise aşağıdaki Klavye menüsüne gidiyoruz.
  • Son olarak aşağıdaki 'Otomatik düzeltme' seçeneğini kapalı konuma getiriyoruz.

benim şarjda bir sıkıntı oldu sabahtana beri ateş düştü içime daha telefonumu babam yeni aldıydı :(

gece taktığımda %40 tı sabah kalktığımda fişten çektim %1 oldu sonra kapandı.

Data Kablosundan Yada Şarj Cihazı Başlığından Kaynaklanabilir Onları Artık Kullanmasan Senin İcin Daha İyi Olabilir Farklı Şarj Aletlerinden Denedikten Sonra Bana Ulaşırsan Daha İyi Olur

İyi Forumlar...

~Saygılar

Data Kablosundan Yada Şarj Cihazı Başlığından Kaynaklanabilir Onları Artık Kullanmasan Senin İcin Daha İyi Olabilir Farklı Şarj Aletlerinden Denedikten Sonra Bana Ulaşırsan Daha İyi Olur

İyi Forumlar...

~Saygılar

tel daha yeni ben bu işi biliyosun diye yazdım.. boşuna zamanımı yedinnnnnnnnn allah seni taş yapsın :)))

tel daha yeni ben bu işi biliyosun diye yazdım.. boşuna zamanımı yedinnnnnnnnn allah seni taş yapsın :)))

telefonu tamamen kapatıp aç öyle dene, o olmazsa restore etmeyi dene sorun düzelir büyük ihtimalle.

Ben Telefoncuyum Telefonu Görmeden Sana Yardımcı Olmaya Calışıyorum Telefonun Yeni Olduğu İcin Böyle Birşeyi Sana Söyledim Zaten Benim Hurdalıkta İphone Klasiğim Var Hepside Şarj Konusundan Şuan Cöpe Gitti Elimde Bi Tek İphone 5S Kaldı Yardımcı Olmak İstemiştim Kusura Bakma..

İyi Forumlar...

~Saygılar

Ben Telefoncuyum Telefonu Görmeden Sana Yardımcı Olmaya Calışıyorum Telefonun Yeni Olduğu İcin Böyle Birşeyi Sana Söyledim Zaten Benim Hurdalıkta İphone Klasiğim Var Hepside Şarj Konusundan Şuan Cöpe Gitti Elimde Bi Tek İphone 5S Kaldı Yardımcı Olmak İstemiştim Kusura Bakma..

İyi Forumlar...

~Saygılar

bunların şarjı bitince ölüyo mu hajı ?

bunların şarjı bitince ölüyo mu hajı ?

İphone'ların Bataryaları Taşınabilir Değildir Buda Büyük Bi Kayıp Yaşatıyor

Uzun Süre Şarj'da Kalınca Malasef Bataryası Erken Ölüyor

Toptancılarında BATARYA Alabiliyosun Ama Hepsi CIKMA Batarya Olduğu İcin İş Görmeyebiliyor

İyi Forumlar...

~Saygılar

İphone'ların Bataryaları Taşınabilir Değildir Buda Büyük Bi Kayıp Yaşatıyor

Uzun Süre Şarj'da Kalınca Malasef Bataryası Erken Ölüyor

Toptancılarında BATARYA Alabiliyosun Ama Hepsi CIKMA Batarya Olduğu İcin İş Görmeyebiliyor

İyi Forumlar...

~Saygılar

bir daha bitmeden takmayacam ben boş priz buldukça şarja takıyordum biraz dikkatli davranıp ömrünü uzatmaya çalışacam .

yardımlarından dolayı teşekkür ederim tofiş :şirine:

benim şarjda bir sıkıntı oldu sabahtana beri ateş düştü içime daha telefonumu babam yeni aldıydı :(

bir daha bitmeden takmayacam ben boş priz buldukça şarja takıyordum biraz dikkatli davranıp ömrünü uzatmaya çalışacam .

yardımlarından dolayı teşekkür ederim tofiş :şirine:

Şarj'ın Bitmeden Takma Bende Öyle Yapıyorum Kendi Telefonun İdare'li Kullan İsraf Etme Ne Demek Önemli Değil Bu Arada Lakab Takmazsak Sevinirim Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana :hi:

İyi Forumlar...

~Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri