İphone Ekran Kilidi Açma - İphone Şifremi Unuttum

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
iphone ekran kilidi açma, iphone ekran kilidi kırma, iphone ekran kilidini unuttum, iphone ekran şifresi açma, iphone ekran şifresini unuttum,

Merhaba arkadaşlar, arkadaşım iphone 6 bulmuş ve ekran şifresi var bu yüzden sahibine ulaşamıyoruz. Şifreyi açıp içindeki numaralardan sahibine ulaşmamız lazım. Şifreyi nasıl bulabileceğimizi bilen biri var mı?

ben olsam bakkala ekmek karnesi karşılığında verirdim.
yada hurdacıya mandal karşılığında.
ulan ikiside harika ha, aldımı şimdi beni bi kararsızlık?

iPhone kullanıcıları genelde pin kodu kullanmaz şansınız varsa sim kartı çıkartıp başka bi telefona takın numaralara o telefondan ulaşabilirsiniz bence

Bide İnternet'e başlanırsan büyük ihtimal telefonun sahibi seni zaten bulur benim telefon çalındı ben anında buldum :)

imeisi falan yazar üstünde oradan kişiye ulaşabilirsin bi şekilde
amaa konu bence yalan

iPhone kullanmadığın nasıl belli oluyor nasıl buluyorsun merak ettim imeil adresini ? Ekran şifresini girmeden telefonu sıfırlayabilir ben sıfırlıyorum ama Buda iCloud şifresini istemesini sağlar yani işiniz biraz zor dediğim gibi internete bağlamak care olabilir.

sen çok bilgili olsan bi kere imei'ye imeil demezsin, cihazın arkasında veya sim yuvasında imei yazıyor olması lazım, tüm cihazların üstünde imei yazması zorunluluktur

Kardeşim sen cok biliyorsunda iPhonenun arka kapağının açılmadığını bilmiyor musun ? Telefoncular acar ancak ondada aleti varsa tabi

Yıllardır iPhone kullanıyorum o Yazıyı bi kere bile okumadım he sağolasın :)

Bal Porsuğu

Geri