iPhone 6 Fiyatı Belli Oldu

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
iphone-6-nin-fiyati-ne-kadar-olacak--4723405.Jpeg

Bir diğer kaynak ise Silikon Vadisi’nden gelen haberler üzerine bizlere fiyat bildirdi. Silikon Vadisi’nden gelen bilgilere göre

4.7inçlik 32 GB iPhone 6 649 dolar,

4.7inçlik 64 GB iPhone 6 749 dolar,

4.7 inçlik 128 GB iPhone 6 849 dolar
fiyatla satışa sunulacak.

iPhone 5S ‘in şu anda 649 dolara satıldığını düşünürsek iPhone 5S ‘den daha ucuz bir fiyat beklemek iki kaynağa göre de büyük bir yanlış oluyor. Gelelim 5.5 inçlik iPhone 6 ‘lara. Silikon Vadisi’nden gelen bilgilere göre

5.5 inçlik iPhone 6 ‘lar 32 GB ‘ı 699 dolar,

64 GB ‘ı 799 dolar,

128 GB ‘ı 899 dolar
olmak üzere satışa sunulacak.

milliyet

Pahalı gibi geldi bana :) herkes alsında bakalım bir sıkıntısı var mı :p

LG G2 ile arasında ne gibi farklar mevcut? , bir dönem kullanmıştım, yeni telefonumu almasaydım alacağım tek telefon G3 olurdu.

Pil ömrü, ekran hdnin de üstünde bir görüntü kalitesi, misafir modu, sabit kamera, optik zoom , özel kilit sistemi, 3 gb rami, say say bitmiyor meret ben böyle bir tel ömrüm hayatımda görmedim :)

2 saat önce biri beni aramış Fırat Bey xxx isimli şahısı aramak istermisiniz diye bana soruyor

Pil ömrü, ekran hdnin de üstünde bir görüntü kalitesi, misafir modu, sabit kamera, optik zoom , özel kilit sistemi, 3 gb rami, say say bitmiyor meret ben böyle bir tel ömrüm hayatımda görmedim :)

2 saat önce biri beni aramış Fırat Bey xxx isimli şahısı aramak istermisiniz diye bana soruyor

Çok ısındığını ve buna binaen telefonun becerisinin düştüğünü not etmişler, sen böyle bir sorun yaşıyor musun?

Çok ısındığını ve buna binaen telefonun becerisinin düştüğünü not etmişler, sen böyle bir sorun yaşıyor musun?

Bende daha olmadı o ama ekranın kalitesi şuan dünyada tek o yüzden ısınma ister istemez olacak tabiki bana göre alınır istanbulbilişimden altım ben 1.750 tl piyasada şuan 2200 tl filan

Ondan sebep bugün bankalarda kredi sırası vardı herkes bunun için kredi başvurusu yapıyordu.. :D

Bende daha olmadı o ama ekranın kalitesi şuan dünyada tek o yüzden ısınma ister istemez olacak tabiki bana göre alınır istanbulbilişimden altım ben 1.750 tl piyasada şuan 2200 tl filan

32 GB'lık model yerine 16 GB'lık alınca bir sorun olmaz değil mi ? Ya da şöyle diyeyim, uygulamaları SD karta aktarabiliyor muyuz ? Burası G2 - G3 konusu olucak ama. :D

32 GB'lık model yerine 16 GB'lık alınca bir sorun olmaz değil mi ? Ya da şöyle diyeyim, uygulamaları SD karta aktarabiliyor muyuz ? Burası G2 - G3 konusu olucak ama. :D

32 gb 3 gb ram

16 gb 2 gb ram ön kamerasının modeli daha düşük

Uygulamaları atabilirsin

16 ile 32 nin arasındaki farkı bilen fazla kişi olmadıgı için piyasa 16ık satıyor hep :p

root yaparsan büyük oyunların data/obb klasörlerini hafıza kartına bağlayabilirsin

bu iş artık "bir telefon" olmaktan öteye geçti, tabi yine o para çok

32 gb 3 gb ram

16 gb 2 gb ram ön kamerasının modeli daha düşük

Uygulamaları atabilirsin

16 ile 32 nin arasındaki farkı bilen fazla kişi olmadıgı için piyasa 16ık satıyor hep :p

Performans olarak G2 ile G3 32GB arasında pek bir fark yoktur sanıyorum. Oyunları araya koymadığımızda... :D Öyle midir ?

Bunun yanında G2 olsa çok süper olurdu. :D

2gb model ile 3gb model arasındaki farkı soruyorsun sandım :)

g2 ile g3 arasında fark işlemci s800 yerine s801 oluyor, biraz mhz değeri artıyor
ekran çözünürlüğü 1080p'den 2k'ya çıkıyor, bu ekran çözünürlüğü oyunlarda dezavantaj, s800 işlemci 1080p ekranı s801'in 2k ekranı besleyebileceğinden daha iyi besler, mesela z1 compactın işlemcisiyle g2'nin işlemcisi aynı s800 ama z1c'nin ekranı 720p, bu da oyunlarda g3'ün z2'nin yani şu anki amirallerin önüne geçmesini sağlıyor

özet olarak g3 g2'den iyi ama o kadar fiyat farkını haketmiyor

3DMark sonuçları
0ZVt0UB.png

Geri