Interstellar | Yıldızlararası - 2014 - Film Tanıtım

• Kullanıcı Kinyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film Tanıtımları
Konu sahibi son olarak 4139 gün önce görüldü

20141015interstellarb.jpg

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Matthew McConahugey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin
Filmin Süresi: 169 dk.
Türü: Bilimkurgu, Dram
Konusu: Film, Kip S. Thorne'nun evrende 'Solucan Delikleri'nin gerçekten var olduğu ve bu sayede zamanda yolculuğun mümkün olabileceği teorisinden ilham alınarak yaratılmıştır. Filmin hikayesi bir grup cesur kaşifin bu deliklerden birine gitmeye karar vermesi sonrasında gelişiyor. Bu bilinmeyen boyuta yapacakları yolculukta, birlikte kalabilmek için verdikleri mücadele her birini ayrı zorluklarla karşılaştırıyor.

[YOUTUBE]/watch?v=0vxOhd4qlnA[/YOUTUBE]

Film hakkında yazacak, söylenecek çok şey var ki burası yetmez belkide diyeceğim o ki :
İzlediğim en iyi bilimkurgular arasına girdi. İlk başta karmaşık gelse de film sizi içine alıyor ve finalde " ne zaman döndük ? " diye bir soru sorabiliyorsunuz.

hindistan'da yaşasaydım christopher nolan'a tapardım. net. 10/10.

5. boyut olayına kadar gayet iyi buldum da görselinden midir nedir orası bana biraz saçma geldi. Sonra sebep sonuç ilişkisine varınca mantıklı geldi lkjşdjfs Ama görseli daha farklı yapabilirlermiş. Kara delikten nasıl çıktı onu da gösterselermiş daha iyi olurmuş.

Harikulade bir film yönetim,senaryo,oyunculuk mükemmele yakın eğer bilime merakınız varsa hiç kaçırmayın derim 2. filmi merakla bekliyorum profesörün kızına ne oldu,cooper ona ulaşabilecek'mi,daha 10 keşfedilmemiş gezegen kaldı,5. boyutun insanları ile karşılaşılacak'mı bunun gibi bir çok soru lakin nolan filmlerinin devamı gelmiyor :(

Guzel aksiyon guzel dram no bilimkurgu

Aslında benim gibi bir adamın bu filmi 28 defa izlemesi gerekirdi lakin film sevmiyorum arkadaş, izleyeceğim lakin.

hey gidi kinyas hey kimbilir şimdi nerelerde kişmleri kekliyorsun : )

Geri