İnternetten sevgili bulup evlenen var mıdır?

Konu sahibi son olarak 3453 gün önce görüldü
internetten sevgili bulup evlenen çok var sonuçta burdakilerde insan yani

Var tabi olmaz mı hem de çok mutlular
sokakta tanışmak ile burda tanışmanın bir farkı yok sonrasında durustçe ilerliyorsa sıkıntı olmaz zaten :)

Eğer ki iş sanalda kalmıyorsa olmaması için bir sebep yok.

Buradan tanışıp hayatımın her anına yerleştirdiğim bir ilişkim var çok şükür.2 yıl 3 aydır beraberiz.Bir gün bile sanal olduğu aklıma gelmez.

Gercek bir kesitten bahsedicem size daha cok taze bu olay.

Avrupa'dan bir Turk kadini Turkiye'den bir adamla tanisiyor sevgili oluyorlar. Adam evlilik teklifi ediyor ve kadin bunun uzerine gidiyor Turkiye'ye. Giderken de evini barkini satiyor nasilsa geri donmicem diye. Sonra ucaktan icince adamin yerinde yeller esiyor :D Alin size internet sevgilisi

Gercek bir kesitten bahsedicem size daha cok taze bu olay.

Avrupa'dan bir Turk kadini Turkiye'den bir adamla tanisiyor sevgili oluyorlar. Adam evlilik teklifi ediyor ve kadin bunun uzerine gidiyor Turkiye'ye. Giderken de evini barkini satiyor nasilsa geri donmicem diye. Sonra ucaktan icince adamin yerinde yeller esiyor :D Alin size internet sevgilisi

Bu olay gerçek mi :şaşkın::nee::nee::nee:

Bende inanmazdım laakin bir çifti gördüm evlenecekler:o:o:o

Neden olmasın... Sanal olunca yalan mı olacak... Kişiliğiniz her yerde aynı kişilik değilmi... Yere ve zamana göre değişiyorsanız zaten samimi bir insan değilsinizdir...

Bal gibi olur...

Bilgi - İnanç - Eylem

internette tanışma ve aşk tam güvenli değil zira tanıştığın kişinin gerçek niyetini asla tam olarak bilemezsiniz. Dürüstlük önemlidir ama dürüstlük dedektörü henüz icad edilmediğinden karşıdaki insanın doğru söyleyip söylemediğini anlamanız oldukça zordur. İnternette tanıştıktan sonra işi gerçek hayata dökerseniz o iş yürüyebilir. Samimiyet ve dürüstlük ister tanışma olsun ister aşk olsun bu ikisinin de olmazsa olmaz şartıdır ancak bunu internette yeteri kadar gösteremezsiniz çünkü hissettiremezsiniz! Ancak reelde olursa bu hissi karşılıklı olarak yaşayabilirsiniz. Başta da dediğim gibi NİYET en önemli şeydir.

internet aşkları internet icat edilmeden öncede vardı aslında bu işi mahallenin çöpçatanı ayşe teyze yapıyodu şimdi facenin önerdiği arkadaşları sana zamanında elinde bir sürü seçenekle gelip kahve içme bahanesiyle sana bunları sunuyodu sende beğendikleini ekliyodun zamanla ekledilerinden biri aşka dönüşüyodu zaman ve teknoloji ayşe teyzeleri yedi yok etti. internette tanışıp evlenme konusuna gelince şu zamanlarda internetten sipariş verdiğiniz şeylerin kolisinde hıyarda çıkabiliyo sipariş verdiğiniz şeyde şansınıza.

son olarak ben pc`mi silmek ıcın elbezı kullanıyorum. mönütorde öpüşmek yasını baya gecdim sanırım

Neden olmasın... Sanal olunca yalan mı olacak... Kişiliğiniz her yerde aynı kişilik değilmi... Yere ve zamana göre değişiyorsanız zaten samimi bir insan değilsinizdir...

Bal gibi olur...

Bilgi - İnanç - Eylem

Başka ne denir ki, son noktayı koymuş abimiz :p

İnternette tanışıp evlenen dolu çift gördüm. İnternetten tanışmak sadece sanal aşk değildir, bir arkadaşının tanıştırması gibi bir aracılıktır bence. Arada mesafe olunca tabi normal olmuyor.

Tanıdığım bir kaç çift var, nadir de olsa evlenenler olabiliyor lakin ben genel olarak inanmıyorum .

Benim arkadaşım eşiyle internet üzerinden tanıştılar. Şu an 3 yıllık evliler. Reele taşıdıktan sonra mekan pek önem arz etmiyor.

Geri