İnternetten Para Kazan - Ütopya

Konu sahibi son olarak 3400 gün önce görüldü
Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere son dönemin en gözde oyunu olan çiftlik oyununu anlatacağım. Çoğunuz biliyordur ama ben bilmeyenler için detaylı bir anlatım yapmak istiyorum.

Oyunumuz size gerçek Türk Lirası kazandırabilen bir oyundur ($$). Oyunda 6 farklı ineğimiz var ve her birinin süt üretim hızı farkı. Oyuna kaydolurken 100 ütopyayla başlıyorsunuz ve 100 ütopyaya 1 inek alabiliyorsunuz. İlk seviyelerde gelişmek tabiki zor fakat oyun size 2 saatte bir bonus ütopya verdiği için gelişim hızlanıyor.

Oyunda referans sistemi var, oyuna davet ettiğiniz kişi başına 5 puan alırsınız ve bu puanlar seviye atlamanızı sağlar. Seviyelerde ineklerden aldığınız verimi arttırır.

Kaydolduktan sonra mailden aktifleştirmeniz gerekiyor.

Gelelim seviye konusunaaa , Oyunda 4 seviye var. Seviyelere göre ineklerden farklı verimler alırsınız demiştim. Seviye atlamak içinse farklı sayıda kişiyi oyuna davet etmelisiniz.
Seviye 1 → 2 : 30 kişi referans veya 100₺
Seviye 1 → 3 : 60 kişi referans veya 400₺
Seviye 1 → 4 : 120 kişi referans veya 1000₺
Seviye 2 → 3 : 30 kişi referans veya 300₺
Seviye 2 → 4 : 90 kişi referans veya 900₺
Seviye 3 → 4 : 60 kişi referans veya 600₺

Gördüğünüz gibi seviyeler ve gerekli referans sayıları bu şekilde :) Hepmize bu bakımdan kolay gelsin.

Peki bu seviyelerde inekler ne kadar süt veriyor ? Bunların cevabıda ;

1.Seviye - Saf 10, Sarı 135, Şaşkın 600, Çıkarcı 3250, Sinirli 13300, Domdom 19690
2.Seviye-Saf 13, Sarı 165,Şaşkın 650,Çıkarcı 3650,Sinirli 14900,Domdom 22000
3.Seviye-Saf 15, Sarı 190, Şaşkın 850, Çıkarcı 4500, Sinirli 18300, Domdom 26900
4.Seviye-Saf 17, Sarı 210, Şaşkın 940, Çıkarcı 4950, Sinirli 20100, Domdom29550

Şimdi para meselelerine gelelim. Oyunda kazandığınız ütopyaları TL 'ye çevirebilirsiniz.

Ödeme Yöntemleri

-İnnial kart
-Upayto

İlk 120 gün oyun kuru 4000 dir. Yani 4000 ütopya → 1 ₺ ediyor. 120 gün sonra her ay kur 1000 artıyor ..

Kur sürekli ilerleyecekmi , evet sürekli ilerleyecek fakat merak etmeyin sizin ileriki dönemlerde günlük gelişim oranınız kurun ilerleme oranından katbe kat yüksek olacak.Siz kazanmaya devam edeceksiniz.

Oyundan çok yüksek miktarda gelir elde edebiliyosunuz. Tabiki bu hemen olan birşey değil bunun için birkaç ay gerekli.

Oyun yatırım yapmadan oynayabileceğiniz gibi yatırım yaparakta oynayabilirsiniz.Yatırım yaparak ilerlemeniz çok daha hızlı olacaktır.Tercihen çoğu kullanıcı ilk yatırımını 275 TL ' lik sinirli inekten yana kullanmaktadır. Sinirli inek sayesinde süt üretiminiz 13 k olacağı için hergün 3 sarı inek alarak devam etmenizi öneririm.

Oyunda 2 saatte bir alabileceğiniz bonuslar sayesinde yatırım yapmadanda gelişim sağlayabilirsiniz. Fakat oyunun yöneticilerinin kılı kırk yaran incelemeler ve hesaplamaları sonucu kullanıcısına şunun sözünü veriyorki , oyuna yapacağınız yatırımın minimum 3 katını 3 ay sonra almaya başlıyorsunuz. Bende yatırım yaparak oynamayı tercih ettim çünkü asla güven problemi yaşamıyorum. Oyuna hakim oldukça sizde bunun farkına varacaksınız :)

Oyunda size verebileceğim en iyi taktik bonuslara çok özen göstermenizdir. Ve sakın bir ineği almak için 2 günden fazla beklemeyin zarar edersiniz. Yatırım yapmayı düşünen kişilerde tek seferde yapabilecekleri en yüksek yatırımı yapmalarını öneririm çünkü gerçekten kazandırdığına inanıyorum.

Zaman zaman ilerleyişim hakkında sizleri bilgilendireceğim :)

kardeşim ispatlariyla site karşında araştırıp güvenmek sana kalmiş :)
adamlar 5 bin yatırıp 17 bin aliyolar suan .

Geri