İnsanlar Büyüdükçe Değişir mi ?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

İnsanlar Büyüdükçe Değişir mi ?

• Evet [neden?]

Kullanılan: 16 88.9%
  • Hayır [neden?]

Kullanılan: 1 5.6%
  • Fikrim Yok [neden?]

Kullanılan: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Evet değişir..Sebebini şöyle yorumluyorum: Acemi toy olarak adlandırdıdığımız dönemlerimiz hal hareket ve davranışlarımız tam oturmamıştır..Büyüdükçe,olgunlaştıkça,fikir ve idrak sahibi oldukça kendimize çeki düzen vermeye başlar ve otomatikmen herşeyimiz değişir :)

Tabiki Büyür.Bedenen Büyür,Ruhsal Büyür,Düşüncesi bile Büyür.
Eskiden Yaptıgı Çoğu şey Çocukca Gelir.buda Zaten Büyüdüğünün Kanıtıdır

Bir Söz var Hani : Hamdım piştim Yandım :)

Evet. Tecrube edinir yaşadıklarından. Yanlış gördüğü şeyleri bir daha yapmamaya çalışır buda bir değişimdir.

Evet; utangaçlar açık sözlü oluyor, çünkü darbe yediler çok. şımarıklar da utangaçlaşıyor, onları duygusuzlaştıran hayat değil insanlardır.

evet kimi insanlar büyüdükçe onlar için çizilen kalıba uyum sağlamayı öğrenir bazıları da o kalıptan sıyırılmayı öğrenirler tabi ki bir kalıp içinde olduğunun farkında olacak kadar büyümüşlerse...

Evet, fiziksel olarak baya bi değişilir :D Beyin olarak da olgunlaşır insan :cici:

Evet, yasadiklari bakis acisiniı ve kisiligini degistirir, ama kalitsal kisilik diye bir sey var o degismez. Belki bastirabilrsin, ama yok olmaz.

Olgunlaştıkça değişirler evet.

Evet, bizle beraber zaman da değişir zamana ayak uydurmak için bizde değişmek zorunda kalırız her zaman, istersen zaman ayak uydurma :D

Büyüdükçe değişir. Dünya'yı daha iyi algılama ve yorumlama yeteneği de gelişir. Bunları kendimde çok gördüm.

bedensel olarakta kafa olarakda değişir ama bazıları 2 yaşında çocuk beynindeki kafayla kalıyo ordaki engeli aşamıyorlar sanırım

İnsandan insana degisir.

İsterse değişir.

Ancak çoğu insan düşüncelerini yönetmek yerine onlara esir olduğu için, en fazla bir milim değişir.

Büyüdükçe değil kırıldıkça değişir.

Geri