İnsan neden gizli görünmeyi ister.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Insan Niye bu bilinmeyen bilinmezliğe ilgi Duyar ve kendini dikkat çekmek için bilinmez olmayı seçer ama halbuki bilinmezlik acizliktir yani karşısında aciz olmaktır insan acaba herkesin karşısında aciz olmasını istiyor sizce
Bence bu 1 bakımına Paradoks.
Ya da insanın olmak istediklerini ya da yapmak istediklerini içinden atmasını sağlayacak zırhtır bilinmezlik
Görüyorum tanıştığım bir sürü insan kendini önemli saymak önemli etmek için olmadı tavırlar ve sözler içerisinde konuşuyor Halbuki ben de biliyorum onun ne kadar hacmi olduğunu kendisi demiyor
Çok değil yarım saat önce bana iş bulma konusunda yardım ettiğini söyleyen kişi Güya önemli insanlarla muhatap olduğu için ikide bir arayıp rahatsız etmek istemiyormuş hahaha
Tamam telefon numarasını ver ben arayayım dedim olmaz önce benim sormam gerekiyor şimdi kızlarla falan dedi en sonunda Yaver Ben aramayacağım zaten sadece elimle hafta bulunsun diye söyledim dedim telefonda rastgele bir numara açtı ama ismini kapattı bana numarayı yazdırdı Sanki ben eliyle ile ismini neden kapattığını
Amacının ne olduğunu bilmiyorum sanıyor yazık benden büyük Güya sözümona 43 yaşında arkadaş bu yaşa gelip de hiç olgunlaşmamış bir beyne sahip olmak kötü be
Belki de bunun sebebi Hani hep içimizde önemsenmek duygusu ile hareket edip bir gün önemli ise yapacağımızı kendimize kabullen indirmişiz ya bunun adımlarını yavaş yavaş atıyoruz izlenimini yaratmak istediğimizden dir
Misal olarak kendimi baz alayım Şimdi bazen sonradan saygı diyorum ki öyle konuşmalar öyle kitaplar yapıyorum sanırsın okumuş doktora yapmış adam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kamil tek mesaja hepsini sıgdırabilirsin ayrı ayrı yazmana gerek yok birleştirdim mesajlarını

sen haklısın abi üzülme
senin gibi ponçik kalbi kıranları kınıyorum
kıyamam
Ama olayı tam anlamadım bi özet geçer misin abicim

Geri