İngilizce seviyeniz nedir ?

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü

Ingilizce seviyeniz nedir ?

• Beginner (Başlangıç seviyesi)

Kullanılan: 8 13.1%
  • Intermediate (Orta seviye)

Kullanılan: 32 52.5%
  • Advanced (Ileri seviye)

Kullanılan: 21 34.4%

• Kullanılan toplam oy
    61
Uzun zaman turizmde çalıştım kendimi geliştirdim diyebilirim.

i alone you alone,c'mon yavrum c'moon!

sen istiyor turist bafi ? o zaman öğreniyor intermediate bro

Yu hev Kolled nov, ken not bi ric et dı mumınt. Pılis tırey egeyn leydır.

bana göre advanced ama sınavlara göre beginner.

İntırmediyıt ve edvenst arası gidip geliom ben ya.s

Metinleri içimden okurken tam bir kraliyet ailesi mensubu, dışımdan okuyunca mençıstır köylüsü.

Intermediate (Orta seviye)
kendi halinde takılıp gidiyoruz :kiki:

Intermediate (Orta seviye)
biritis ingiliş sayesinde

Eskiden olsa çat diye intermediate'ı işaretlerdim ama dil eğitimi görmeye başladığımda anladım ki öyle basit bir başlangıç, orta, ileri seçimi değil bu.

Ayrıca insanın kendi bilgisini değerlendirmesi de bunun beklenmesi ve doğal karşılanması da kusura bakmayın ama bana kibir gibi geliyor. (Sertifika, üniversite gibi durumları hariç tutarak konuşuyorum ki Türkiye'de birkaç üniversite dışında hazırlık eğitimi veren okullarda kura bakıyorsun Advanced (B2+ ve C1) ama verilen eğitim Elementry hatta bazen Beginner.)

Lisan, en iyi şekilde ve ve çok gerekli olmasa da gramerinin de tüm ayrıntılarını kapsayacak biçimde konuşulduğu ülkede öğrenilir. Hele ki anadili farklı olan bir eğitimciden farklı bir dili öğretmesi ya da o dilin öğrenilmesi beklenmemeli. Bundan mütevellit ülkemde bırakın ortaöğretimi yükseköğretimde bile sağlıklı bir dil eğitimi verildiğini düşünmüyorum.
Özel yabancı dil kurslarına gelince ki mesleki yabancı dil kursu diye birşey de çıkmış ki gereksiz çünkü, dil bir bütündür terimlerin kullanılacağı alanlardan bağımsız bir durumu yoktur.
Fransızca ya takmış durumdayım hatunlarının dudaklarına çok yakıştığından mı ya da telaffuzu etkileyici olduğu için mi bilmiyorum öğrenmek istiyorum, uğruna Paris' bile gidebilirim.d
Ingilizceye gelince, ülkemde dil bilmek maalesef etiket ile eş anlamlı. Sektör özel ya da kamu olsun öğrenilmeli diyorum ben. Bunun dışında imkanlar dahilinde bir kaç dil öğrenilmeli de diyorum ben.

5 sene ingilizce eğitimi ile okudum üniversite de buna rağmen orta diyebiliyorsan siz düşünün gerisini kibir mi oda nesi :).

Geri