ingilizce bilmeyen insan

Konu sahibi son olarak 2813 gün önce görüldü
İlkokul 4'ten üniversite sonuna kadar evet gördüm.
7 ay british kursuna gittim ama hala anlarım ama nedense konuşmaya gelince dilim tutulur.
Böyle olmasının sebebi de hep yazmaya,duymaya alıştırdılar.Konuşma eğilimi olmadı hiçbir yerde bundan kaynaklanıyor.İngilizce yazarak değil konuşularak öğrenilir.Bunu eğitimcilere öğretmek lazım.
Nasıl sinirlendim.

Vietnam'da bi otelde vejeteryan yemek var mi dedim . Kadinin bildigi tek sey. ''oke you must pay'' ne sorarsam sorayim ayni cumleyi soyledi. Pes ettim cok israrli ve kararli oluyorlar :D

Yabancı bir turisti tavlayacak kadar bilseniz yeter gerisine gerek yok..İş başvuru formunda yabancı dil seviyesi hep ileri seviye yazılır ama what is your name'dan öteye gidemez biz böyleyiz arkadaş onlar bizim dilimizi öğrensin biz neden öğreniyoruz.. :D

emeklemeden koşturmaya çalışan eğitim sisteminin mağduru kişidir.

Dile merakı yokmuştur diyebiliriz.. Ayrıca ülkemizdeki eğitim sistemi de pek iç açıcı değil eğer lisede dil bölümü okumuyorsanız malesef hiçbir şey öğretmiyorlar. Ama merakınız ve dil zekanız biraz mevcutsa çok başarılı olabilirsiniz elbette doğru çalışma ile.. Bence herkes öğrenmeli. Hatta 3 veya 4 dil konuşabilmeli.. İnsanların merakını buna çekebilse keşke ülkemizdeki sistem.

Good morning class, tahtayı sil mehmet '' böyle bi eğitim sistemi var iken bilmemek ayip değildir :P

That's me but i am going to English Language School for learning.

Ay can sipik ingliş beybi.

Zorunda mı ?
Ezik başka bişey bilmemek başka bişey ögrenmemek çok başka bişey

Ay cok cahiller, keske olseler :p

Saka bir yana, o yarim yamalak ingilizceleriyle yabanci kizlara asilmalari yok mu, beni benden aliyor :D

Olmuyor ya hele uluslarasi is iliskileri vs olursa mecbur ogreniyorsun kolayda bir dil ogrenin gitsin artisi olur eksigi olmaz.
Bir de bakiniz bildigi halde tren garlarinda turistelere yol tarifi vermekten bikip turkce tarif eden genc :D

eyitimsiz cayil iyrenç. japon dili bilen varsa gelsin, cümleleri öğelerine ayıralım.

japonca şiir okuyabiliyorum.

Eğer ki uygun alanda olsaydım mükemmel bir İngilizcem olabilirdi şu anda. Çünkü aşırı seviyordum İngilizceyi.
Lanet olsun sisteme. :/

Geri