İngiliz Dil Ve Edebiyatı Olan Üniversiteler

Konu sahibi son olarak 4598 gün önce görüldü
arkadaşlar selam ben lise4 öğrencisiyim ve bu yıl son yılım artık ygs ve lysye girdikten sonra üniversite tercihlerini yapıp kendi alanımda bir yere girmeye çalışacam

ben ingiliz dil ve edebiyatını istiyorum özelliklede ikinci öğretim istiyorum çünkü puanları bir nebzede olsa düşük

kütahya üniversitesinde ingiliz dil ve edebiyatı bölümü var mı varsa ve eğer biliyorsanız kaç puanla oraya yerleşebilirim?

erzurum,sakarya,aksaray şehirlerindeki üniversite puanlarından haberi olan var mı umarım bu şehirlerde yaşayan üyeler vardır çünkü artık çok strese girdim ve sürekli depresyon içerisindeyim acaba ne olacak ne yapacam diye

Geçen yılın Dumlupınar Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü kontenjan, taban ve tavan puanı rakamları şöyle:

Kontenjan - Taban Puan - Tavan Puan
(ÖR) 82 - 334,891 - 379,497
(İÖ) 82 - 302,100 - 333,267

Taban ve tavan puanları üzerinde taş çatlasa 5-10 puanlık bir oynama olabilir. Okul ya da dershanedeki rehber öğretmenlerine danışarak bilgi alabilirsin. Erzurum, Sakarya ve Aksaray'daki okul isimlerini yazarsan, onlara da bakabilirim.

Geçen yıl Dumlupınar Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü kontenjan, taban ve tavan puanı rakamları şöyle:

teşekkür ederim peki geçen yıla ait diğer üniversitelerin puanına nereden bakabilirim yardımcı olabilir misiniz

ilgilenip yardımını esirgemediğin için teşekkür ederim başka arkadaşlarında bilgisinden yararlanmak isterim :)

Rica ederim. Forum oyunlarında birbirlerini tatmin eden diğer arkadaşlar vakit ayırıp da, yazmaya üşenirler. Bekleme bence.

Bu arada stresle alakalı bir şeyler yazmışsın. Bu kadar gözünde büyütme, sadece bir sınav bu. Var olan potansiyelini hiçe sayan, sistemin sana dayattığı bir zorunluluk. Bu yüzden de kendini fazla hırpalama. Elinden geleni yapıyorsan, zaten su akar yatağını bulur.

Rica ederim. Forum oyunlarında birbirlerini tatmin eden diğer arkadaşlar vakit ayırıp da, yazmaya üşenirler. Bekleme bence.

Bu arada stresle alakalı bir şeyler yazmışsın. Bu kadar gözünde büyütme, sadece bir sınav bu. Var olan potansiyelini hiçe sayan, sistemin sana dayattığı bir zorunluluk. Bu yüzden de kendini fazla hırpalama. Elinden geleni yapıyorsan, zaten su akar yatağını bulur.

evet katılıyorum elimden geleni yapıp biraz akışına bırakacam bu konuda haklısın

Sorunu yanlış yere açtığından görmeye bilirler konun taşındı =)

teşekkür ederim peki bu illerden herhangi birisi hakkında bilgin var mı? :)

Sadece Kütahya'daki Dumlupınar Üniversitesini biliyorum Oradaki İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünün 2013 taban puanı 34.891 kontejan sayısı 82 idi en son

Sadece Kütahya'daki Dumlupınar Üniversitesini biliyorum Oradaki İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünün 2013 taban puanı 34.891 kontejan sayısı is 82 idi en son

teşekkür ederim sanırım aradığımı bu forumda bulamayacağım lakin diğer üyeler forum oyunlarından bir türlü başını kaldıramıyor. rahatsız etmek istemiyorum onlarıda,oyunlar konusunda hayatlarında onlara başarılar kolay gelsin sizlere :)

teşekkür ederim sanırım aradığımı bu forumda bulamayacağım lakin diğer üyeler forum oyunlarından bir türlü başını kaldıramıyor. rahatsız etmek istemiyorum onlarıda,oyunlar konusunda hayatlarında onlara başarılar kolay gelsin sizlere :)

İstediğin şeyi hemen bulamazsın az sabretmeyi bilmen lazım illaki yardımcı olan çıkacaktır.

Geçen yılın Dumlupınar Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü kontenjan, taban ve tavan puanı rakamları şöyle:

Taban ve tavan puanları üzerinde taş çatlasa 5-10 puanlık bir oynama olabilir. Okul ya da dershanedeki rehber öğretmenlerine danışarak bilgi alabilirsin. Erzurum, Sakarya ve Aksaray'daki okul isimlerini yazarsan, onlara da bakabilirim.

bebeim dönüşsün. <3 <333 <|3

evet kütahyada var ingiliz dili edebiyatı. ikinci öğretimi arkadaşlarında attığı gibi 310 civarı bi şeyle almış.
erzurum da iyidir soğuğu dışında. onada tam alışıyorum derken üniversite biter zaten merak etme.
sakaryada da olması lazım ingiliz dil edebiyatı. eugene'nin attığı ösym sayfasından hepsine teker teker bakabilirsin.

son olarak madem bu kadar çıtanı düşürmüşsün,kırşehiri de düşün.orada da var ingiliz dil ve edebiyatı bölümü ve ikinci öğretimi baya bi düşük puanla alıyor..

Burada bile laf sokuyorsunuz ya vallahi pes :) willshere düşündüğün üniversitelerin kendi sitelerinden araştırma yapsan yada bu konularla alakalı sitelerden araştırma yapsan daha faydalı olmaz mı?

Geri