İmam Hatipli Merve vs Şeytan

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]ac_koCe-bdQ[/YOUTUBE]​

Soundtrack.

Yazmazsam olmaz. İmam hatipliden ne anladığınıza bağlı.

ee bastık bir kere ardı arkası kesilmez konuların enfess

İmam Hatipli Merve vs Kapalı Şeytan

imam hatipli kız saniyede 22 kelime yazabilir, o nasıl klavye kullanışı arkadaş benim a harfinden e harfine geçişim 10 saniye

Ne anlama geliyor bu yazdıklarınız? İlgimi celb etti.

Bir konuda iktidar-muhalefet tartışması olunca peş peşe iktidarın veya muhalefetin açıklarını, yanlışlarını belirten haber,tartışma konuları vesaire açılır, az önceki itişma kalkışma sonucunda muhafazar kesimi trollük durumları veya aksi şekilde durumdaki konular peş peşe açılır artık manasında dedim, yani tahminim bu yönde.

Bir konuda iktidar-muhalefet tartışması olunca peş peşe iktidarın veya muhalefetin açıklarını, yanlışlarını belirten haber,tartışma konuları vesaire açılır, az önceki itişma kalkışma sonucunda muhafazar kesimi trollük durumları veya aksi şekilde durumdaki konular peş peşe açılır artık manasında dedim, yani tahminim bu yönde.

Basmak kavramının karşılığı nedir? İzlediyseniz, izlediğiniz videoda bir absürtlük yakalayabiliyor musunuz? Eleştiriniz var mı?

Konunun açılış amacı dışında birkaç kelamınız olmayacak mı?

facebook'ta gezinirken alkışlarla yaşıyorum sitesinde tesadüfen denk geldim. her konuyu iktidara muhalefete bağlamaktan sıkılmadınız mı?

Televizyonu kapayın rahatlayın ne iktidar ne muhalefet kalıyor manisada yağmur başladı

facebook'ta gezinirken alkışlarla yaşıyorum sitesinde tesadüfen denk geldim. her konuyu iktidara muhalefete bağlamaktan sıkılmadınız mı?

izah ederken o iktidar muhalefet örneğini kullandım ziraa forum içerisinde elle tutulur verebileceğim örnek bu.
Kendi düşüncemi dile getirdim, genel olarak olaylar böyle gelişir şimdi de öyle olacaktır dedim.

izah ederken o iktidar muhalefet örneğini kullandım ziraa forum içerisinde elle tutulur verebileceğim örnek bu.
Kendi düşüncemi dile getirdim, genel olarak olaylar böyle gelişir şimdi de öyle olacaktır dedim.

Boş yazdım ve siz de devrim yaptınız sanırım. Yanıt alamıyorum sorularıma.

Basmak kavramının karşılığı nedir? İzlediyseniz, izlediğiniz videoda bir absürtlük yakalayabiliyor musunuz? Eleştiriniz var mı?

Konunun açılış amacı dışında birkaç kelamınız olmayacak mı?

Eleştiriden ne anladığınıza bağlı deyip repliğinizi çalsam :/

Verilmek istenen mesaj ne kadar önemli olursa olsun kurgu poktan olunca ve oyunculukta rezil derecede kötü olunca KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMIŞ OLURSUNUZ ..

Sinekli bakkal vardı Fatih'te. Belki bakkallar eskisi kadar sinekli olmayabilir ama en az sinekli bakkal hikayesi kadar çok hikayenin yer ettiğini sanıyorum tarihi yarım adada.

Ne yazsam bilemedim.

Aklıma bu söz geldi ;

Bir gerçeği savunurken, önce kendimiz inanmalıyız, sonra da başkalarını inandırmaya çalışmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri