İlkokulda başkan veya başkan yardımcısı olmak

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
İlkokulda başkan veya başkan yardımcısı olmak

Bknz : ben :p

Çok stresli bir iştir sürekli konuşanlara çarpı atarız ve herkese çiçek gibi olma uyarısı yaparız :p

Güzel günlerdi :)))

Genelde, başkan hep Tılsım gibi cici,güzel kızlar olurdu. Benim gibi erkeklerde başkan yardımcısı olurdu. Hiç başkan olamadım hep başkan yard olurdum. bunun sebebi sınıftaki kız sayısının erkeklerden az olmasına rağmen, bazı çakal erkeklerin kızlara oy vermesiydi.

Genelde, başkan hep Tılsım gibi cici,güzel kızlar olurdu. Benim gibi erkeklerde başkan yardımcısı olurdu. Hiç başkan olamadım hep başkan yard olurdum. bunun sebebi sınıftaki kız sayısının erkeklerden az olmasına rağmen, bazı çakal erkeklerin kızlara oy vermesiydi.
ilk okulda ben hiç seçilemedm hoca hiç bni seçmedi yaramazlığmdan,ben şimdi cici değilmiyim:hih:

Ben olmuştum bir kaç kere hemde başkan :hih:
Ben ciciyim yani :haha: Ahunaz öcüsün sen :heyoo:

Ben olmuştum bir kaç kere hemde başkan :hih:
Ben ciciyim yani :haha: Ahunaz öcüsün sen :heyoo:
:lutfen:öcü değilim ben,sınıftaki arkadaşlarım fazlasıyla hareketsizdi:(birilerinionlara yaşadıkalrını hissettirmesi gerekiyodu :(

Tabi oda sen olunca olay karışıyor :D

-Güzel olduğu kadar bir o kadar da zor bir iştir.

-Şımaramazsın,yaramazlık yapamazsın , örnek olmak gerekir. :D

Amelelik ya başka birşey değil. Sınıf defterini getir-götür. Öğretmenin ayak işlerini yap. Birde çok konuşan arkadaşlarla arada problem oluşur uyarıldıklarında. Birde okul başkanı olmak vardı bizim zamanımızda konuşmalar yapar vaatler verirdik. Nasıl gazlamışlarsa ülke yöneticez sanıyoduk. Sadece bir kere tiyatro parası toplatmışlardı o kadar :T:

Bi kere öyle bi hataya düşüp seçmişlerdi beni çok zaman gecmeden hatalarını anladılar.

Geri