Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Allah affetsin teneffüs zili çalınca sırt çantamı takıp öyle teneffüse çıkardım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah affetsin teneffüs zili çalınca sırt çantamı takıp öyle teneffüse çıkardım.
iyimiş.
Ben böyle bir çocukluk atlattım işte ):
okumayı yazmayı bilerek gittim ben. bizde çizgi çalışması vardı-hala var mı ilkokullarda?- neyse ben o kadar sıkılıyordum ki defterin üzerine yatıyordum.
"ben çok sıkılıyorum yamuk çizgi yapmaktan" demişliğim var. bir de sürekli "defterinin üzerine yatma sayfaların kırışıyor" diyen çocuğu anneme şikayet edip şunu dediğimi hatırlıyom "o çocuk bana bi daha öyle derse ben de ona küfrederim"
abi bende kaldım ama senin kadar güzel ifade edemem hsndjdjdnd çok güldüm Allah affetsinbazen, "ben niye bu kadar mal bi adamım lan" diye düşündüğümde aklıma hep o birinci sınıftaki o an gelir.
şöyle ki; ilkokul maceram, büyük umutlarla transfer edilen golcü futbolcunun bekleneni bir türlü verememesi üzerine yerini yedek oyuncuya bıramakması gibi ben de yerimi başkasına bırakmamla bitmiştir. öğretmenim "bu gitsin, 1 sene daha beklesin" deyince tecrübe kazansın diye alt lig takımlarına kiralanan futbolcu gibi kendimi okul dışında bulmuştum.