İlk Sigara teklifi kimden geldi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Henüz lise 1 de iken kız arkadaşlarım üzerime geliyor ve ısrarla içmemi söylüyorlardı asla özenti ve iradesiz olmadığım için bu konuda net tavrımı görünce vazgeçtiler.
İlk onlardan geldi teklif ama içmiyorum tabiki şuanda da :)

ibretlik irade adeta gelicek nesillere bir ışık. yonetmenin gozunden ap ayri bir dunyada yolculuga cikiyorsunuz.

30 küsür yıl geçmiş hatırlamıyorum şu an

Sigaraya sempatim olmadığından mı acaba yoksa hatırlamıyor muyum, emin değilim ancak sanırım hiç teklif eden olmadı.

bana hic boyle bir teklif gelmedi, gelemedi. benden buyuk abiler ablalar bana sigaranin ne kadar kotu oldugunu, hic cool olmadigini anlatir dururdular ve tembih ederdiler. sanki annem babam yok ve iyiyi kotuyu bilmiyorum. hani su kucuk kardesini korumacalik var ya? o sekildi iste. kendileri sigara iciyordu ama. zaten oyle bir teklif gelseydi veya zorlama olsaydi yine kabul etmezdim. lisede basliyordular genellikle bu aliskanliga

bana ''SAKIN SIGARA ICME. SAKIN SIGARAYA BASLAMA. COK KOTU.'' diyen kuzenimin sigara ictigini ogrenince, cocuk aklim sasirmisti zaten. 'OHA HARAM' diye aklimdan geciyordu. agizimin acik kaldigini hatirliyorum saskinliktan. cok masumduk ya

Güzel bir arkadaş çevrem vardı.
Hepsinin de güzel kötü alışkanlıkları vardı.
Lise başlangıcında 3 arkadaş bir paket sigara alıp başlamıştık.

• Beğen
Tepkiler: ne
Artik ayda bi kez bi iki tane içiyorum lanet gelsin ama hala iradeliyim )

Valla ben keyfi ortamda yapıyorum bunu bağımlılik oluşmasına izin vermiyorum bana sorun olmuyor ama tiryakiler bırakırsa bosluga düşüyor )

Henüz teklif eden olmadı. fiyatlara zam mı geldi acaba?

• Hehe
özentisiz bir şekilde babamın uzun parleımentı ile başlamıştım niye böyle bişe yapmışım bilmiyorum:emoji_sleeping:

• Hımm
Sigara içmeyi becerememek diye bir şey de var. İşte onu başaran kişi benim.

• Kahkaha
Köyde Babaannemin birinci sigarasından çalarak başlamıştım. Neymiş efendim burunlarından duman cıkartıyorlarmış . ALLAH dan bıraktık içmiyoruz sigara yoksa bizde popomuzdan duman çıkartacakdık.

bozuyorsa lise arkadaşları bozuyor galiba... bana da onlar iç demişti ama aralarındaki tek iradeli ben çıktım. yani hiç çekici gelmiyordu, iradeden de kaynaklı değil şimdi şov yapmayayım öbjbjb. hâlâ da içmem, içenler de içmesin isterim. ne çirkin ne pis bi şey.

Kimseden teklif gelmedi.... Arkadaşlarım sigara içse dahi bana öyle bir teklifte hiç bulunmadılar.
Ama ben safo olduğum için... ablam içerdi, ben de galiba lisedeydim.
Evde misafir vardı, gittim ablamın odasına aldım bi dal, içtim pencereyi açıp sonra gidip misafirlerin yanına oturdum jdhsjfs ablam sonra köşeye çekti beni sigara mı içtin sen diye... Ne alakası var yaa demiştim gözlerim dolu dolu ahahahaha
Sonra devamı gelmedi. Üniversitede de içmedim. Arkadaşlarım da düzgün insanlardı gerçi hiç ısrar etmediler bu konuda.
Ve sonra iş hayatı....
Mentollü sigara....
Şuan sigarada en hafifine geçip baya azaltmış olsam da tamamen bırakacağım bir gün.
inş.

Geri