Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaw ayip tabiki gotunu tutamayanin uydurdugu birsey....akıllardaki soru: oralarda os*rmak ayıp değil mi, normal mi karşılanıyor?........ birisi yanınızda sesli os*rduğunda ‘yyuh, oha! s*çsaydın’ demiyor musunuz?...............
Hummer limuzine bi düşüyorduk ama kabul et hahdjsj masaj salonuna götüreceklerdi o kadar…. AhshhshdhsjdhdhsjjdjdPazarda domates satar gibi ot satıyorlar. Çok hoş değil mi?
Aynen bi de Kırıkkale İzmit var iki haftada Türkiye turu yaptım 😁iyi gezdin he bursa ankara....
Ben trde cok yasiyorum kultur soku. Mesela marketlerdeki yumurtaya surulen ekstra boklarin biolojik adi altinda satildigini gordu bu gozler... bunu hayretler icinde anlatinca kimse tuhaf karsilamiyor.
Mamak mı Keçiören mı Burası KKVala ilk kültür şokumu geçen hafta Ankara'da yaşadım diyebilirim adım başı bu teneke araçlarla karşılaştım bunları görmeyeli olmuştur bir 20 yıl haha nostalji
MamakMamak mı Keçiören mı Burası KK
Kader ölmüştü ağlarını bir kere... kardeşi orada evlenmişti 😭Neden mamağa gittin ankara'da onca güzel yer varken...
Kader ölmüştü ağlarını bir kere... kardeşi orada evlenmişti 😭
Amin kuzum bu arada senin Ankara da olduğunu unutmuşum 🤦🏻yoksa cat kapı gelebilirdimAllah mesut etsin o halde....... :d