İlk aşk mı unutulmaz son aşk mı ?

Konu sahibi son olarak 568 gün önce görüldü

İlk Aşk mı ? Unutulmaz,Son Aşk mı ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Uyumu en çok yakaladığınız, size karşı hassas ve duyarlı, tamamlandığınızı hissettiğiniz ve bir şekilde ayrı olmanız iradeniz dışında bir sebepten gerçekleştiyse izlerinin geçmesi pek mümkün olmayabilir. İsmini unutursunuz belki fakat hissettirdiği duyguyu unutabilmek zor olabilir.

23 Nisan provalarında okulun tiyatro salonunda görmüştüm. Annesi o güne özel giydirmiş, saçlar falan. Görür görmez dehşete düşmüştüm ve bir daha olmadı hayatımda öyle bir durum. Birkaç gün sonra kızı okulda gözlerim ararken bi baktım Beden hocasının kızı çıktı. O gün çirkin geldi gözüme ve anında soğudum. Yine de unutulmuyor tabi. Kim bilir nerelerde. Bi de o esnada Hollanda'dan gelen Suzan bana aşıkmış, kardeşim sonradan söyledi. Ben de diyorum bu kız mahallede niye olur olmadık yerlerde ayaklarımı tekmeliyor. Hayvan gibi ayakkabı giydirmişler, bütün ayak kemiklerimi yaraladı kız. Bi gün bakkaldayım, bu da babasıyla bakkala gelmiş. Ne oldu bilmiyorum ama ayağıma babasının yanında bir tekme attı. O sırada bakkal amca ile babası sohbetteler. Tansu Çillerler, Mesut Yılmazlar falan o denli güzel yillar. Bi döndüm Hollandali devşirme beni tekmeliyor. Korktum bişey de diyemedim babasindan ötürü. Benim korktugumu gorunce kızın yüzü bi değişti bak yalan yok hahaha Onun ilk aşkı da benim galiba. Anaokulunda falan birileriyle sevgili olmadiysa tabi :@ Ah Suzi :(

unutma olayı hikaye
mühim olan iyi hatırlanmak

Bırakın aşk maşk işlerini. Cebinde varsa Atatürk herkes sevdiğindir.

Geri