Beni cok yoruyor bu hareketler ya Papatya. Hayir 100 milyon seyle ugrasiyorum zaten iste, bir de beyin okuyamayacagim![]()
Ama güzel arkadaşım erkeklerle uğraşmak çok zor ya. Laftan anlamıyorlar anlatsan da kıtlar bizde küserek cevap veriyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni cok yoruyor bu hareketler ya Papatya. Hayir 100 milyon seyle ugrasiyorum zaten iste, bir de beyin okuyamayacagim![]()
Papatya hanım Shinigami de kadın ahahaha
Olur böyle şeyler, güldük ne güzel fena mı?Ahahahha farkettim ondan sildim))
Olur böyle şeyler, güldük ne güzel fena mı?
Laftan anlamiyorsa, ayril gecAma güzel arkadaşım erkeklerle uğraşmak çok zor ya. Laftan anlamıyorlar anlatsan da kıtlar bizde küserek cevap veriyoruzkonuşsan da he diyip geçiyorlar
Çünkü kolay adapte oldun foruma, hızlı ve çabuk ilişkiler kuruyorsun, samimi ve içten olmak her zaman kazandırmaz insana. Gözlem yapmak çok önemli. Sen Shinagami hanımın yazdıklarını oku ama yapmaAynenben burdakiler hep karıştırıyorum napayım
![]()
Laftan anlamiyorsa, ayril gec![]()
Çünkü kolay adapte oldun foruma, hızlı ve çabuk ilişkiler kuruyorsun, samimi ve içten olmak her zaman kazandırmaz insana. Gözlem yapmak çok önemli. Sen Shinagami hanımın yazdıklarını oku ama yapma![]()