İlginç Beslenme Alışkanlıkları..

H
  • Kullanıcı ..hezarpare..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya
Hindistan’ın Karnataka kentinde yaşayan Pakkirappa Hunagundi her gün ortalama 3 kilogram toprak, tuğla, biriket ve çamur yiyor. Pakkirappa Hunagundi’nin annesi özellikle çocukluk döneminde oğlunun evlerinin tuğlalarını yemesi yüzünden epey sıkıntı çektiklerini söylüyor. The Times of India’nın haberine göre, 30 yaşındaki Pakkirappa Hunagundi 10 yaşından beri, yani tam 20 yıldır çevresinde bulduğu çamur, tuğla ve biriketleri yiyor.

2579608-pakkirappahunagundi7.jpg

Hayatında en sevdiği yiyeceğin toprak, çamur, tuğla ve biriket olduğunu söyleyen Pakkirappa Hunagundi, bugüne kadar bu alışkanlığının herhangi bir yan etkisini görmediğini söylüyor. Dişlerinin ve midesinin hala sapasağlam olduğunu belirten Pakkirappa Hunagundi, günlük normal öğünlerini atlasa bile çamur ve tuğla yemeyi hiç ihmal etmediğini belirtiyor.

2579605-pakkirappahunagundi6.jpg

Pakkirappa Hunagundi’nın hastalığı “Pica” adı verilen ve besin değeri olmayan şeylerin yenmesiyle kendini gösteren hastalığın bir türü olarak niteleniyor.

2579596-pakkirappahunagundi5.jpg

2579595-pakkirappahunagundi4.jpg

2579594-pakkirappahunagundi3.jpg

2579593-pakkirappahunagundi2.jpg

2579592-pakkirappahunagundi1.jpg

Amerika'nın New York şehrinde yaşayan Nichole ilk kimyasalını 4 yaşındayken yedi. Antiperspirantlara olan düşkünlüğü 2 sene once tam anlamıyla bir bağımlılığa dönüşen 19 yaşındaki genç kız bu maddeyi artık günün her saati tüketme ihtiyacı duyuyor.

1375155-5.jpg

Herhangi bir yoksunluk hissetmesin diye deodorant şişelerini ve spreylerini yanından hiç ayırmıyor.

1375154-4.jpg

Her gün mide krampları yaşamasına rağmen yinede yemeklerden sonra ve gece yarısı uyandığında yeme ihtiyacı hisseden genç kız kendini; “Beynim sürekli yememi söylüyor. Bir dönem bu bağımlılığımdan vazgeçmeye çalıştım ama o süre zarfında kendimi sürekli hasta hissettim ve inanılmaz baş ağrıları çektim, şimdi de yanımda taşımadığımı farkettiğim an paniğe kapılıyorum ve anksiyetem tavan yapıyor.“ şeklinde ifade ediyor.

1375153-3.jpg

The Sun'ın haberine göre Nichole için endişeli olan erkek arkadaşı ve arkadaşları sonunda bu hastalığını yenebilmesi için bir doktora gitmesi yönünde onu ikna edebildiler.

1375152-2.jpg

Deodorantın etken maddesi olan alüminyum akıl hastalıklarına, kişilik bölünmesine, şiddetli nöbetlere ve yutulduğu taktirde ölüme yol açıyor.

1375151-1.jpg

ABD'de yaşayan beş çocuk annesi Adele Edwards, nadir görülen bir rahatsızlık nedeniyle kendisini koltuk yemekten alıkoyamıyor. Adele, 21 yıldır, koltukların içindeki süngerleri yiyor. Sünger yemeye duyduğu istek kontrolden çıktığında yardım almaya karar vermiş. Edwards'ın anlattıkları şok edici: "Geçen yıl yedi koltuk yedim. Doktorlar, buna devam edersem bağımlılığımın beni öldüreceğini söylüyor. Bu hayatımı ve ailemi riske atıyor. Buna son vermeye çalışıyorum" diyor.

1375144-14.jpg

1375143-13.jpg

1375142-12.jpg

1375141-11.jpg

1375140-10.jpg

Florida'dalı 19 yaşındaki Tempestt Henderson, inanılmaz ama sabun yeme bağımlısı... Onun için el sabunu, çamaşır deterjanı ferketmiyor... Doktorlar sabun yemeğe devam etmesi halinde ölebileceği uyarısında bulunuyor.

187692-sabunyiyenkiz7.jpg

187691-sabunyiyenkiz6.jpg

187690-sabunyiyenkiz5.jpg

187689-sabunyiyenkiz4.jpg

187688-sabunyiyenkiz3.jpg

187687-sabunyiyenkiz2.jpg

. alıntı .
my-logo.gif

Geri