İkizler burcu insanı

Konu sahibi son olarak 878 gün önce görüldü
Burcu gibi çift yapıda oldugunu düşündüğüm ve tanıdıklarımla bunu kanıtlayan insanlar. :oy:​

Gerçekten adı gibi ikizler.
Tuhaf insanlar oluyorlar.. İki yüzlü / karakterli.. Bi bakıyorsun öyle bi bakıyorsun şöyle..
Bıcağın iki yüzü gibiler...
Alınmayın ikizler burcu forumdaşlar, ben şahsen tanıdıklarım üzerine yorum getirdim.

Burçlara göre değerlendirmeyin, karaktersizlik insan kişiliğini oturtamamış herkeste vardır.

En kötüsü de 'çift karakterlisin bugün hangi karakterini göstereceksin ya da benim ilk tanıdığım bildiğim insan mi çıkacak yoksa piyangodan ne çıkarsa misali doğaçlama mi takılacaksın' gibi serzenişlere sadece dudak büküp tepkisiz kalan burcun insanlarıdır.

En yakın arkadaşım, eski sevgilim, öz kardeşim vb Şahıslar üzerinde bizzat test edilip onaylanmıştır.

kız kardeşim sağı solu belli değil tazenin... ömrümü tüketti ;)

karşı cinste en dengesiz ne yaptığı belli olmayan burçlardan biridir uzakdurulası.

abim , kizkardesim en yakin arkadasim derken cevremdeki insanlarin cogu ikizler burcu. Eglenceli,zeki ve dengesizin onde gidenleri :D

Benim kız kardeşim. Bu kadar değişken bu ruh hali ömrümde görmedim. Sürekli tartisiriz :/

çift karakterlidirler. en büyük özellikleri kendilerine aşık olmalarıdır.

diyeceklerim bu kadar:T:

kız kardeşim. :T: sabahları kimseyle iletişimi olmaz öğlen ablacım ablacım derken akşamları abla bi git başımdan abla bi sus
Değişken ruh hallerini anlamak mümkün değil
Allah korusun

Geri