iFt yeni manita yapmis dün gece :D

Konu sahibi son olarak 3164 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani%252Bcirkin%252Bkadin%252Byoktu%252Bbu%252Bne%252Blan.jpg

cok sölendik sanirim diger manitasindan ayrilip bana nefes alsin yeter diyen iFt arkadasimiz ynei manita yapmis heyecanla bana resmini yolladi sizde görün istedim paylasmak güzeLdir dimii :D

:kiki:

Sabah sabah insanın göz zevkini bozuyosunuz :D

bosuna dememisler aşk bu otada konar bunada :D ama reklama gerek yktu kendi halimizde takılırdık biz :/

Paylasmak güzeldir canım dedigin gibi :D

İft'in onun yanında pek sırıtacağını, ya da onun İft'in yanında pek sırıtacağını sanmıyorum. Tam, davul dengi dengine olayı cereyan etmiş. Fevkalâdenin fevkinde bir şekilde birbirlerine yakışıyorlar :) İyi de geçinirler muhtemelen ;)

İft'in onun yanında pek sırıtacağını, ya da onun İft'in yanında pek sırıtacağını sanmıyorum. Tam, davul dengi dengine olayı cereyan etmiş. Fevkalâdenin fevkinde bir şekilde birbirlerine yakışıyorlar :) İyi de geçinirler muhtemelen ;)

geyik yapioruz burda kirici olmanin anlami yok !!

bu cümleler de geyik olamaz mı? cümlelerin boynuzlarında mı bir problem var? bence gayet hoş bir geyik yapmış ablam, aklına sağlık ;)

bence hos degil kirici olmaya calismis yarasi olan gocunup böle yorum yapar neden herkez gülüp gecerken bukadar kirici olma ihtiyaci duymus anlamsiz bence

bence hos degil kirici olmaya calismis yarasi olan gocunup böle yorum yapar neden herkez gülüp gecerken bukadar kirici olma ihtiyaci duymus anlamsiz bence

söz muhatabına göre kırıcı gelmemişken (gelse yazardı) sana nasıl kırıcı gelmiş anlamış değilim, bu durumda yarası olan gocunur lafı daha çok sana isabet ediyor gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri