IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Forumda en sevdiğim konu, bu günlerde burası. Çok eğlenceli bir yer olmuş.:)

Ha, bir de başkaları deli gibi güçlü ekran kartı alıyor, Coin madenciliği için. Siz satın alıyorsunuz, onlar çıksa da, düşse de hep satıyor. Günlük 6.5 dolar yazmıştı birisi. Belki çok üretildiği ve herkes elindekini satmak istediği için düşüyor oyun paralarınız.:)

teknik ve temel analiz konusunda sıfır bilgi ve birikim sahibi insanların şu koin uçucak bu koin kaçıcak demesine itibar edenler gırtlağa kadar mal alıp böyle terste kalırsınız.
açın biraz youtube dan udemy den temel ve teknik analiz nedir nassıl yapılır izleyin öğrenin kendi paranızı yatırımınızı milletin bilinçsizce çarcur etmesine izin vermeyin.

Kumarın teknik analizi olmaz. Şans her zaman kasa'dan yana olur.

Bir zamanlar bizde Cazino'lar vardı. Şimdi Kıbrıs'a taşındılar. O zamanlar kabadayının biri girmiş bir Cazino'ya ve kapatmış (Benden başkası giremez demiş) Ve Kurpiyer kıza demiş, kaybedersem ....... .
Ve Kurpiyer kız terleye terleye tüm gece kaybetmeyi başarmış. Bunu eski müdürlerümden birisi şahıs isimleri de vererek anlatmıştı. Ne kadar doğru yada yanlış bilmiyorum.

Benim bakş açımdan Coin işi de böyle.

teknik ve temel analiz konusunda sıfır bilgi ve birikim sahibi insanların şu koin uçucak bu koin kaçıcak demesine itibar edenler gırtlağa kadar mal alıp böyle terste kalırsınız.
açın biraz youtube dan udemy den temel ve teknik analiz nedir nassıl yapılır izleyin öğrenin kendi paranızı yatırımınızı milletin bilinçsizce çarcur etmesine izin vermeyin.

Koinlerde temel analizi nasıl yapıyorsun? Projesini mi okuyorsun?

Dün gece dünürümüz çok ısrar etti ne olursa olsun al bana nur dedi sen bildiğini 7000 yolladı şuan parası 9200 doğru yolda gidiyorum:p
kendime alsam bu kadar hızlı gitmez:D

10 binimi 15 bin yap bin lirasını sana veririm.
Tutmazsa zararımı karşılarsın yalnız.
Anlaştık mı?

Napıyorsunuz la kumarcılar ehi .
Nasıl gidiyor kim zararda kim karda?

Geri