- Web sitesi
- www.instagram.com
evet yaEğer yoSun bile kar tutarını erittiyse piyasa kötü durumda.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet yaEğer yoSun bile kar tutarını erittiyse piyasa kötü durumda.
Gerçekler ;dSiz çok biliyorsunuz yaaa..
Haberim yokkk..Gün içindeki kulis dedikoduları doğru çıktı ve Lina yüzde 20 kar ettirdi, hem de bu dönemde @Sade
aa sana söylemeyi unuttum... .pHaberim yokkk..
Şu saatte hala " kârdan zarar" yazanı vururum.
bu kız her sabah zengin oldum mu diye bakan kızdı jsnnd bakınız artık haftalk bakıyor, sabır çok onemljbu is sabir isi, sabirsizlar kaybetmeye mahkum ne yazik ki
Ayyy umut dimdik ayakta;PGidin kendinize borsa altin konusu acın ya bizi rahat bırakınn..
Bırakmıyorsunuz üzüntümüzü yasayalım..
cunku kabullenmislik..... buraya da yaziyorum o eth yaz sonuna kadar 5k olacak.bu kız her sabah zengin oldum mu diye bakan kızdı jsnnd bakınız artık haftalk bakıyor, sabır çok onemlj
hilal bunu dediyse direk ethleri satin, kendisinin yükselen bir coin alıp piyasadan sildirmisligi var jsnmscunku kabullenmislik..... buraya da yaziyorum o eth yaz sonuna kadar 5k olacak.
hdjdb basladigim ilk haftaydi. birbirimizle ugrasmayalim uzulursun....(icime x kacti)hilal bunu dediyse direk ethleri satin, kendisinin yükselen bir coin alıp piyasadan sildirmisligi var jsnms
Tamam tamam sen kar et yeter ki, ben üzülürümhdjdb basladigim ilk haftaydi. birbirimizle ugrasmayalim uzulursun....(icime x kacti)
Yoo..sade jilet vereyim mi