Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
O nedenmişşş..paribu'dan al sat yapan sade konuyu terk etsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O nedenmişşş..paribu'dan al sat yapan sade konuyu terk etsin.
ileride karşılaşacak sorunlarını görmek istemiyorum. umarım paran içeride kalmaz, bir sıkıntı yaşamazsın.O nedenmişşş..
Bileklerimi keser foruma atarim o durumda..ileride karşılaşacak sorunlarını görmek istemiyorum. umarım paran içeride kalmaz, bir sıkıntı yaşamazsın.
Allahın cezası yaaÇin önce Covid ile Dünyayı bitirdi.
Şimdi kripto yasağıyla BTC'yi al aşağı etti.
Neyse ki tüyolar sayesinde coinde değil nakitteydik.
Şimdi @Sade düşünsün. akdjaas
Battık abicim battık..Kayınço noldu ? büyük deprem umarım az önce alacağım dediğinde şaka yapmışsındır... @Sade
John Maynard İsmail üstad yine görülmeyeni görmüş, söylenmeyeni söylemiş...Ulaşabileceği en üst noktaya gelen bir değer anca düşüşe geçebilir. Buraya yazayım, sonbaharda hepiniz züğürtsünüz.
Baktım, benim de Action Coin'lerim var, ama ben bu koyun'ları nerede pazara çıkaracağım? Hiç bir yerde bir geçmiyor.
Cuzdanda bekleyen tl lerim bile düşüyor..benim param bitmis, eksiye gecicek utanmasa fkdbdj
bdkdhj unut bosver, bi sure bakma. akil sagligin icin....Cuzdanda bekleyen tl lerim bile düşüyor..