IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
fazla kendinizi kaptirmayin gencler sonra evi arabayi satip koymaya filan kalkarsiniz aman diyim yapmayin .
neyse ben faiz yemeye devam.size.bol.sanslar

Çin önce Covid ile Dünyayı bitirdi.
Şimdi kripto yasağıyla BTC'yi al aşağı etti.
Neyse ki tüyolar sayesinde coinde değil nakitteydik.
Şimdi @Sade düşünsün. akdjaas

Kayınço noldu ? büyük deprem umarım az önce alacağım dediğinde şaka yapmışsındır... @Sade

Ve uzucu bir haberle yayinimiza ara veriyoruz.

bitcoin bu kez genç grisimcileri vurdu, sene sonunda bitcoinin 120 bin dolar seviyesini göreceğini dusunen acemi borsacı biraderler, ailesinde kim var kim yoksa malını mülkünü sattirip 55 bin dolardan bitcoine yatırmalarını sağladı.
Bitcoinin dün geceki anı dususunden sonra umutsuzluğa kapılan acemi borsacılar , yaşanan olaylar karşısında careyi yüzlerini asmakta buldu.

Kendilerine akıl sağlığı sevenlerine metanet diliyoruz
bilmeyenle iş yapmayın, bir daha ki sefere kendinizi asarsiniz.

Gabtüng haber

Son düzenleme:
Ulaşabileceği en üst noktaya gelen bir değer anca düşüşe geçebilir. Buraya yazayım, sonbaharda hepiniz züğürtsünüz.
Baktım, benim de Action Coin'lerim var, ama ben bu koyun'ları nerede pazara çıkaracağım? Hiç bir yerde bir geçmiyor.
John Maynard İsmail üstad yine görülmeyeni görmüş, söylenmeyeni söylemiş...

Piyasa yine ben demiştimcilerden geçilmiyor. Daha önce de demiştim, kimsenin bir bok bildiği de dediği de yok. 3-5 Telegramcı şarlatan, 1-2 Youtube ekonomisti her gün uydurup uydurup ipe diziyor arada bir denk geliyor bunun adı da "ben demiştim" oluyor.

At izinin it izine karıştığı şu günlerde Athena yoldaşınız olsun...

Bizim grupta paylasildi. Hepsi bu haldeler.
Benim de kumarim biter. Size bol dans..

usdc nereleri görmüş
bak onu da kaçırmışım

Şu konuya geçen hafta Sade beni etiketleyip davet etmişti. Kadın aklına uydam girsem şimdi ben de kaybetmiştim. Çok şükür ki kadınları dinlemiyorum :D

Geri