Ideal erkek ayak numarası kaç?

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

İdeal erkek ayak numarası kaç?

• Kullanılan toplam oy
    5
Büyük ayaklı olanların sığındığı cümle vardır. Ki şuan herkesin aklından geciyordur.
Fiziksel duruma göre hali ile ayak numarası da değişiyor. Fakat en ideal ayak numarası 42dir. Her ayakkabı bu ayağa yakışıyor, hele ki spor ayakkabı.
(bu arada benim ayak 42 değil, keşke olsa imiş)

nobody:

absolutely no one:

oggy: 45 numara üstü arkadaşlara selam olsun

üzüldüm ya biz zevkimize göre seçerken sen numara olanlardan en iyisini seçmeye çalışıyorsun:(

ya bazı markalar 44 e kadar ayakkabı üretiyor bir de ayağım girmiyor bırak denemeyi ahaha, iyi kötü buluyorum bir şeyler ya, klasik ayakkabı imkansız mesela.

Büyük ayaklı olanların sığındığı cümle vardır. Ki şuan herkesin aklından geciyordur.
Fiziksel duruma göre hali ile ayak numarası da değişiyor. Fakat en ideal ayak numarası 42dir. Her ayakkabı bu ayağa yakışıyor, hele ki spor ayakkabı.
(bu arada benim ayak 42 değil, keşke olsa imiş)
senin kalıbına göre 44 bence:p

büyük ayaklı erkekleri yaşatma ve dayanışma derneğini kuralım bence.

örgütlü mücadele vermek tabi ki, daha fazla 45-46-47 numara ayakkabı üretilmesini sağlamak, duruma tepki çekmek için ayakta olan konserlere gidip 1,90 ve üzeri arkadaşlarımızla en önde dikilmek suretiyle konuya dikkat çekmek filan, en kötü 3 e 3 basket maçı yaparız.

Benim ki 43-44 arası olsun lütfen.

uzun boylu erkek inceliği diye bir şey var ya. kısa boylu erkek konularında hiçbiri gelip boyunu yazmadı, biz uzunuz mevzu ne demedi… ama konu ayak olunca nasıl belirdiler. nasıl mağduriyetlerini anlatıyorlar… tebrik ederim sizleri. umarım ayakkabı sorununu çözersiniz, ben de nike çocuk reyonundan alırım bu gidişle aşkıma… :/

Climax’ın avatarındaki o ayak ne öyle? Resmen ben ayağım diyor. skljsk

41 iyi be ötesi can sıkıcı

44 giyom
190im
Kot fena yakışıyor ozellikle kemer okadar guzel duruyorki

°❗️Cinsiyetci sorulara otomatik yorum❗️°
Male Version V.0.001✓

yine erkeklerle ilgili pislik ithamlar yine ataerkil pis zihniyet!
rahat birakin erkekleri artik anladinizmi ra-hattr birakin!
pislikler yha
yok tayt giyenler yok korse takanlar yok
allah belanizi versin emi! bu ne ya!

Bu erkekler niye ayak numaralarını yazıyorlar.... ideal erkeğin ayak numarasını soruyor konuda ya sizin o tarakli,626262 yıl önce sarimtirak tirnagi kesilmiş ayağınızın numarasını napalim uf

Geri