Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes neler beceriyorrrr, bileğine kuvvet yiğidimBugün taco yapacağım inş beceririm.. :dd
bebişimizi unutma sağda soldaaa.Bebek kıyafetlerini yıkadım ama unutmuşum asmayı, bir gün makinenin içinde kaldı. Dün aklıma geldi, allahım bir kokuyorlar bir kokuyorlar. Hadi dedim tekrar yıkayayım. İşe yaramadı. Bebek deterjanının kokusu yok, çıkmıyor o iğrenç koku. Evde iç çamaşırlarına kullandığım paraben, sls, sülfat, klor vs içermeyen temiz içerikli bir sabun tozum var. Onunla yıkadım ve hepsini de deterjandan arınması için uzun programda yıkıyorum kdjd çünkü bebek ciltleri değerliay neyse kurtuldum en sonunda iğrenç kokudan.
Benim hem bu üşengeçliğime hem de hafıza problemine bir çare bulmam lazım
bebişimizi unutma sağda soldaaa.
Biz unutkanlar icin dk basi alarm kurtarici oluyor...Bebek kıyafetlerini yıkadım ama unutmuşum asmayı, bir gün makinenin içinde kaldı. Dün aklıma geldi, allahım bir kokuyorlar bir kokuyorlar. Hadi dedim tekrar yıkayayım. İşe yaramadı. Bebek deterjanının kokusu yok, çıkmıyor o iğrenç koku. Evde iç çamaşırlarına kullandığım paraben, sls, sülfat, klor vs içermeyen temiz içerikli bir sabun tozum var. Onunla yıkadım ve hepsini de deterjandan arınması için uzun programda yıkıyorum kdjd çünkü bebek ciltleri değerliay neyse kurtuldum en sonunda iğrenç kokudan.
Benim hem bu üşengeçliğime hem de hafıza problemine bir çare bulmam lazım
Biz unutkanlar icin dk basi alarm kurtarici oluyor...
Koku sorunu yasamadiydim hic ondan ekstra onerim yok ama bebe icin sabun tozunu kullaniyordum bende.