İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
ne keli azcuk seyrek diyor
benim saçlar da azcuk seyrek ya

Arabada eve çıkarmam gereken bir eşyam vardı. Saatler süren üşengeçliğin sonunda aşağı indim arabadan eşyayı alıp eve çıktım. Ayaklarımı uzattım sigaramı yaktım dizimi açtım. Telefon çaldı. Beyefendi arabanızı oradan alabilir misiniz çalışma yapacağız dediler. Zamanlamanızı skim.

Ne güzel dün çoklarca sarhoş, uykulu, "Gözlerin mi düşüyor senin? Lütfen gidip dinlen." dedikleri bir hâldeydim, işte harika. Ay bir de anaçlık yapmazlar mı, şakayla karışık, sanki bana Sadri Alışık, yatırayım seni uyutayım seni, he he bende yedim. Minareden at beni, in aşağı tut beni. Yürrüüü.

Babama da kaymaklı kadayıf almıştım taksinin arka koltuğunda unuttum, taksici getireyim mi dedi, yok dedim o senin kısmetin.

Aa bugün Allah'ın belası pazartesi. Şu an varkına fardım. O halde yeni bir hayata başlayayım... Ne ypıyorduk en son, "hayır" diyeceğiz, aa spor, fıtı fıtı hemen de istenmeyen selülüdleri yok edelim, dengeli beslenme... Sigara alkol, bunlar yok.

İşin kötüsü yarın iki kız bacıma rakı sözü verdim... Hiç mi ağzın durmaz ulan ne pis bir herifsin, git eve zıbar salı salı rakı mı içilir?

Neyse, salı biraz mola verip yeni hayatıma devam ederim.

Gül Hn, bu hafta bol bol zeytinyağlı tarifler açar mısınız? Yeni bir hayata başlıyorum az destek olun, yeter be. Çok teşekkür ederim ne kadar da naziksiniz.

Gergin ortamlar beni çok geriyor. Çıkışa 1 saat kala solumdaki çalışan ile sağımdaki çalışan tartışmaya başladılar. Ortalarında kolpaçino kumar sahnesindeki ganyotçu gibi kaldım. Niyet okunmaz tabii ama tamamen iki tarafın birbirini yanlış anlaması kaynaklı tartışma. Bir sağa bir sola dönüp sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor. O kadar gereksiz uzattılar ki. 3 günlük dünya. Kalp kırmayın

• Beğen
Tepkiler: RK
Olacak iş değildi zaten. Çok daha bağlanmadan bitmesi iyi oldu bence de.

Görende yat kat istiyorum sancak onları istesem demek ki hiç olmayacak
Bisiklet sipariş ettim gelecek diye bekliyorum bugün yarın diyorlar ki sattık dedim aferin iyi yaptınız

Bebek kıyafetlerini yıkadım ama unutmuşum asmayı, bir gün makinenin içinde kaldı. Dün aklıma geldi, allahım bir kokuyorlar bir kokuyorlar. Hadi dedim tekrar yıkayayım. İşe yaramadı. Bebek deterjanının kokusu yok, çıkmıyor o iğrenç koku. Evde iç çamaşırlarına kullandığım paraben, sls, sülfat, klor vs içermeyen temiz içerikli bir sabun tozum var. Onunla yıkadım ve hepsini de deterjandan arınması için uzun programda yıkıyorum kdjd çünkü bebek ciltleri değerli :* ay neyse kurtuldum en sonunda iğrenç kokudan.
Benim hem bu üşengeçliğime hem de hafıza problemine bir çare bulmam lazım

Bebek kıyafetlerini yıkadım ama unutmuşum asmayı, bir gün makinenin içinde kaldı. Dün aklıma geldi, allahım bir kokuyorlar bir kokuyorlar. Hadi dedim tekrar yıkayayım. İşe yaramadı. Bebek deterjanının kokusu yok, çıkmıyor o iğrenç koku. Evde iç çamaşırlarına kullandığım paraben, sls, sülfat, klor vs içermeyen temiz içerikli bir sabun tozum var. Onunla yıkadım ve hepsini de deterjandan arınması için uzun programda yıkıyorum kdjd çünkü bebek ciltleri değerli :* ay neyse kurtuldum en sonunda iğrenç kokudan.
bebişimizi unutma sağda soldaaa.

Biz unutkanlar icin dk basi alarm kurtarici oluyor...

Koku sorunu yasamadiydim hic ondan ekstra onerim yok ama bebe icin sabun tozunu kullaniyordum bende.

Biz unutkanlar icin dk basi alarm kurtarici oluyor...

Koku sorunu yasamadiydim hic ondan ekstra onerim yok ama bebe icin sabun tozunu kullaniyordum bende.

Siveno kullanıyorum doğduğundan beri. Araya bir iki temiz içerikli başka deterjanlar da soktum ama en çok sivenodan memnun kaldım. Sabun tozu da çok iyi, bazı kazalar başımıza geldiğinde (bezden taşmak suretiyle oluşan lekeler jfjd) ise sabun tozu tercih ediyorum.

Geri