Larien
Elmas Üye
Birkaç gündür rahmetli Kazım Koyuncu’dan “Yalnızlığı Anla” dinliyorum. Hem çok dinlendiriyor hem çok duygulu, derin, hüzünlü. Ben bunu sevingül bahadır yorumuyla dinlemişim ama sanki böyle bir şarkı yokmuşçasına hafızamın derinliklerine saklamışım. Bir vesileyle kazım koyuncu yorumu gündeme gelince “aa evet böyle bir şarkı” vardı diyerek ondan da dinledim. Sözlerine baktım Bora Ebeoğlu. OyaBora’nın Bora’sı. Şaşırtmıyor bazı müzisyenler. Birçok eserin sahibi. Beğendiğimiz birçok dizi soundtrackinin altında onun imzası var. Mesela Deli Yürek soundtrack’i efsanedir.
Müziği de çok güzel Yalnızlığı Anla’nın. Bilmiyorum çok ruhuma dokundu. Seviyorum böyle şeyleri. Cıstak şeyler dönemsel olarak dinlediğim olmuştur ama işte bu tür şarkılar tam olarak benlik. Keşke bir konser olsa ne bileyim bir projesi, çeşitli sanatçıların katılımıyla üreticisi olduğu dizi müziklerini icra ettiği. Her türlü gidilir.
Müziği de çok güzel Yalnızlığı Anla’nın. Bilmiyorum çok ruhuma dokundu. Seviyorum böyle şeyleri. Cıstak şeyler dönemsel olarak dinlediğim olmuştur ama işte bu tür şarkılar tam olarak benlik. Keşke bir konser olsa ne bileyim bir projesi, çeşitli sanatçıların katılımıyla üreticisi olduğu dizi müziklerini icra ettiği. Her türlü gidilir.